Reklama

Reklama

Unhinged

Trailer

Obsahy(1)

Štyri mladé priateľky sa rozhodnú vydať sa po úzkych cestách na svadbu do Anglicku, avšak po ceste uviaznu v lese. Tu objavia dom, v ktorom žije slečna Perkinsová (Michelle Archer), a sú nútené nájsť tam útočisko. Na povale však žije temné zlo, ktoré čaká len na vhodný okamih, kedy sa objaviť. (Arsenal83)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (4)

ARI50 

všetky recenzie používateľa

Konec který vypadal zajímavé skončil fiaskem. Parta holek a masakr nevěsty v masce aspoň pokus o hrábě v zádech měli být krvavé, slabý horor a hrozně nepříjemné herečky. ()

jungledmnc odpad!

všetky recenzie používateľa

Lidi se v horrorech obvykle chovaji dementne, ale tohle prekonalo vsechny moje nejdivocejsi predstavy o imbecilite lidi, scenaristu, reziseru... ()

Reklama

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Doba sa veru posunula a kým v pôvodnej verzii prišli tri amatérske herečky ako kamarátky do domu a stalo sa im niečo zlé, tu sú kamarátky štyri, tiež amatérky, avšak podstatnou linkou je, že si dve z toho mastia šušku vzájomným trením. Nič to síce s dejom nemá, ale musí to tam byť, aby sa ukázal ten dobový posun, ten progres cúvaním. V skutočnosti je oproti pôvodnej verzii vylepšená len hudba, lebo tá bola fakt že otrasná, tu je celkom dobrá, atmosférická, ale tento vrah, ktorý chcel pripomínať Psycho, na mňa s tým závojom v štýle sáčok nezapôsobil. Také sáčky na hlavu si už v strachu o život dnes dáva už hocikto bežne. Hlavne počas tridsiatej siedmej covidovej vlny. ()

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Radšej mali konečne vydať pôvodnú, polozabudnutú, atmosférickú ´82 verziu na bluray, než vyrábať takýto malý, takmer bezvýznamný remake... Ale pozerať sa to dalo, nijak ma to nenasralo a postupne to bolo čoraz lepšie a napínavejšie, než by sa zo začiatku zdalo. ()

Zaujímavosti (1)

  • Všetci herci vo filme boli v skutočnosti Briti okrem Kate Greer, ktorá priletela z Austrálie. (Arsenal83)

Reklama

Reklama