Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Slobodná matka Diane (Heather McComb) sa cíti prepracovaná, opustí preto prácu v rušnom veľkomeste Los Angeles a vráti sa do rodného vidieckeho kraja v Južnej Karolíne, kde práve nečakane zdedila dom. Chce tu začať nový život a urovnať vzťahy so svojimi dvomi dcérami. Keď však narazí na Lukea (Paul Greene), svoju dávnu prvú lásku, začnú sa veci komplikovať... (TV Doma)

(viac)

Recenzie (5)

Marieta18 

všetky recenzie používateľa

Typická nenáročná romantika, dej predvídateľný, hlavná predstaviteľka, ktorá fakt nevie hrať... preafektovaná, stále sa rehotajúca do nepríčetna - ku koncu už fakt liezla na nervy. Zachraňoval to sympatický P. Greene v úlohe jej "staronovej " lásky a občasné vtipné hlášky... ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

So sweet... alebo ďalší z filmov s prenikavou schematickou šablónou v znamení klišé. Pri takýchto filmoch je už od začiatku jasné kam sa to celé bude uberať, a tak jediné, čo môže zaujať sú akurát tak postavy, dialógy, námet a kulisy. Lenže ani z týchto veličín akosi nič nevynikalo a všetko to išlo priam ideálne, ak nerátam ten jeden "dramatický" zlom v deji, ktorý v podstate len predĺžil film o ďalších 20 minút. Nuž, ale aspoň 1*, keďže to nebola zas až totálna katastrofa (inými slovami, videl som aj horšie). ()

Reklama

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Tu bola fakt tá príťažlivosť veľká. Asi taká, akú majú kozmonauti na Mesiaci. Romantika ošúchaná až lepkavo nepríjemná, pričom pri Heather McComb nebolo jasné, či sa smeje podľa scenára, alebo je len tichý blázon. Sweet Home Carolina teda viac už nie. Radšej Sweet Home Alabama. ()

Galéria (27)

Zaujímavosti (2)

  • V e-maile adresovanom Henrymu je písmo zobrazené ako Verdana, ale slová sú zjavne Comic Sans. (Arsenal83)

Reklama

Reklama