Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cameron Black je mladý talentovaný kúzelník a iluzionista. So svojím tímom pripravuje kúzla, ktorá všetkým divákom berú dych. Keď je však zatknutý za vraždu ženy, ktorá bola nájdená na ceste, vyjde najavo, že Cameron má v skutočnosti dvojča, Jonathana, s pomocou ktorého predvádza svoje kúzelnícke triky. Za vraždu je nakoniec zatknutý a uväznený Jonathan. Ten tvrdí, že nikoho nezabil a že na neho všetko narafičila tajomná žena s rôznofarebnými očami. Vyšetrovatelia Jonathanovi neveria. Cameron vie, že s kúzlami je koniec, ak svojmu bratovi nepomôže. Keď v televízii uvidí reportáž o havárii lietadla, v ktorom bol prepravovaný drogový mafián, dôjde mu, že FBI naletela kúzelníckemu triku. Cameron vyhľadá vyšetrovateľov FBI a pomôže im muža dolapiť. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (4)

Bozvav 

všetky recenzie používateľa

Neskutečně naivní a zárověň zábavné dílko. Atraktivní prostředí iluzí, sympatické postavy, záhadná kráska, prostě oddychovka, jak má být. 85% ()

Simon.Dobes 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Pamätám si chvíľu pred necelými troma rokmi, keď som si pustil prvú epizódu tohto vtedy nového seriálu. Úplne ma to ohromilo - je to svižné, originálne, vtipné. Vtedy mi to sadlo a dnes mám rovnaký pocit. ()

Galéria (17)

Reklama

Reklama