Reklama

Reklama

Série(3) / Epizódy(36)

Lidský vězeň se ve vesmíru seznámí s miloučkým mimozemšťanem, který dokáže zničit planetu, a vydá se na mezihvězdné dobrodružství za záchranu světa. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (63)

Flopik 

všetky recenzie používateľa

Neverím tomu, že tento animovaný seriál je až tak nehorázne dobrý. Po prvom diely to vyzerá ako komédia, no nakoniec sa z toho vykľuje hrdinský príbeh plný silných emócii , výborného humoru a skvelých postáv s parádnou hudbou.Pre mňa je to jeden z najlepších ak nie najlepší animovaný seriál z ktorého dúfam bude ešte veľa sérii.Takýto koniec som teda nečakal sánka dolu a na záver len Chookity pok. ()

tomeek 

všetky recenzie používateľa

Až na ty chvílemi zbytečné dialogy, kdy hrdina komentuje cokoliv, tak musím říct, že jsem nebyl absolutně připravený na to, co přijde. Epičnost v rozměrech o jakých se Rickovi a Mortymu ani nezdálo a jistota přežití postav asi jako u Hry o trůny. Za mě super, ale jak říkám, ubrat rádoby hlášek a je to jasná 5*hvězda. Skvělá hudba. ()

Reklama

Torgal 

všetky recenzie používateľa

Seriál dvoch protikladov. Na jednej strane rozpráva naprieč sezónami seriózny kontinuálny príbeh s množstvom hlboko emocionálnych scén podfarbených dramatickou hudbou, ale zároveň súka neustály príval vtípkov, ktoré celej tej vážnosti podrážajú nohy. V druhej sezóne sa dej scvrkol na zbieranie kľúčov a povolil stavidlá šialeným situáciám, takže tento kontrast už nebol tak badateľný, no tam som si uvedomil, že mi tá vážnejšia nota a pevnejšie príbehové zovretie predsa len chýbajú. Na hlavného hrdinu si tiež treba zvykať, lebo jeho prejav je zo začiatku veľmi otravný, no po čase prestane vadiť (alebo som sa naň adaptoval). Celkovo ale dvíham palec nahor, je to zábavné aj zaujímavé, ale tvorcom zrejme chýbajú skúsenosti na to aby vyvážili zložky v správnom pomere. Uvidíme ako sa s tým pobijú v ďalších sezónach. 7/10 ()

BigDeal 

všetky recenzie používateľa

Priznám sa, že som videl len polovicu prvej série, ale viac nedokážem. Animované je to pekne a cítiť z toho hravosť a epickosť, ale pre mňa osobne to kompletne zráža štýl humoru, ktorý mi príde nielen nevtipný, ale až úplne otravný. Odporúčam pozrieť prvé dve časti - ak vám humor sadne, sadne vám aj seriál. ()

Brain-D 

všetky recenzie používateľa

Podobnost s Rickem a Mortym je čistě náhodná. Tohle je děláno trochu jinak a více vám předhazuje daný vtip. Stylem "Kdyby jste se náhodou nesmáli, tak se smějte ! Budete se smát !" No prostě tlačení na pilu občas. První řada se celkem dala a je to tak na 80%, ale druhá řada už ničím moc neoslňuje a musím snížit ze 4* na 3*. Uvidíme, jak to půjde dál. Tak ten humor už se opravdu nedá zvládnout 2* ()

Galéria (25)

Zaujímavosti (6)

  • Na konci epizody hraje skladba „Enter One“ od anglické písničkářky Sol Seppy. (Doomcourier)

Reklama

Reklama