Reklama

Reklama

Asterix a tajomstvo čarovného nápoja

  • Česko Asterix a tajemství kouzelného lektvaru (viac)
Trailer 1

Príbeh z prostredia svojráznej Galskej dediny sa točí okolo ich čarovného nápoja. Ten účinkuje tak, že kto ho vypije tak sa stane nadpozemsky silný. A vďaka tejto sile, odoláva dedina neustálym útokom Rimanov. Starý a popletený druid Panoramix, ktorý ako jediný vie tento nápoj pripraviť, však jedného dňa spadne pri zbere imela zo stromu. Pri páde si nielenže zlomí nohu, ale si aj uvedomí, že ak sa s ním niečo stane, tak budúcnosť Galov je ohrozená. Preto sa rozhodne odovzdať tajomstvo čarovného nápoja niekomu mladšiemu. Pri hľadaní toho správneho druida si vezme na pomoc dvoch „osvedčených “hrdinov z dediny – Asterixa a Obelixa. A dobrodružná cesta za budúcim nositeľom tajomstva čarovného nápoja môže začať... (Magic Box)

(viac)

Videá (4)

Trailer 1

Recenzie (121)

korbitch22 

všetky recenzie používateľa

O proti předchozímu dílu strašně málo dnešního humoru, tvůrci už tolik nesází na satiru a ironii, ale snaží se spíš děj trochu přiblížit dnešním dětem o jakém si respektování stáří. Sídliště bohů byla překvapivá pecka plná neskutečných hlášek a jestli jsem se tady zasmál asi třikrát, bylo to moc. Navíc kdo v Českých kruzích rozhodl o tomhle dabingu, je neskutečný debil a posílám mu pěst do hrtanu. Dabing absolutní blitka a jste vlastně nakonec rádi, že tam Asterix a Obelix moc nejsou a to je minule normálně daboval Štěpnička a Trávníček a bylo to boží. Zbytečný díl který naprosto pohřbil ještě vymaštěný český distributor. 55%. ()

DJ_bart 

všetky recenzie používateľa

Není to špatný, jde o prvotřídní galskou podívanou u který se nejde nebavit, ale animák až moc podléhá moderním trendům (superhrdinský finále), a to Asterixovi fakt nesluší – což ostatně platí i pro 3D animaci, poněvadž ono komiksové vzezření se hodí spíše do kresleného formátu. Jestliže vznikne pokračování, jsem pro, u Tutatise. ()

Reklama

Olík 

všetky recenzie používateľa

Asterix, Obelix, Alfabetix, Panoramix, Archaix, Majestatix a další se oděli do nové kolekce a já musím jedním dechem dodat, že klasický look mi je milejší novot. Ale jinak Galové, tak jak jsme na ně za ty léta navykli. Lektvary, divočáci, Římané, piráti….snad jen duo A&O je trochu upozaděné a mermomocí se snaží držet krok s dobou. Vše je tak, jak má, ale já se stejnak nemohu zbavit pocitu, že staré dobré časy mých prvních komiksů nenávratně odvál čas. ()

Paldiny 

všetky recenzie používateľa

Panoramix je mimo formu, a preto začne pátrať po novej tvári, ktorá by ho zastúpila v kuchyni. Toľko dej akého mínusom je, že už s druhou scénou prekuknete ako dopadne. Zvyšok je stále maľovaný, stále zábavný (najviac rozosmialo cameo Krista) a snaží sa kráčať s dobou. 3D je preto definitívnou súčasťou a dnešná tvorba blockbastrov tiež zanechala stopu. ()

Pierre 

všetky recenzie používateľa

Sídliště bohů bylo lepší. Tady mi přišlo několik věcí amerických a neasterixovských. Hlavní záporák byl vyloženě trapný a jenom zdržoval. Chudák sám Asterix dostal dost málo prostoru a Obelix jakbysmet. . Místy to ovšem dostane takovou tu pravou Goscinnyovskou náladu a dalšímu pokračování od stejných tvůrců bych se nebránil. Ale příště trochu lépe, prosím... ()

Galéria (33)

Zaujímavosti (6)

  • V úvodu a v závěrečném souboji zazní píseň „You Spin Me Round“ skupiny Dead or Alive. (Asmodin)
  • Na rozdíl od prvního opusu, „Julius Caesar a Římané“, nejsou v centru dění Římané, nýbrž celá Gálie mimo vesnici, která je obsazena a doposud nedostala prostor. Dozvídáme se více o mládí Panoramixe a jeho slavného lektvaru. (3T)

Reklama

Reklama