Reklama

Reklama

Profesionálka

  • Česko Hrdá Mary (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Profesionálna nájomná vrahyňa Mary (Taraji P. Henson) pracuje pre neslávne známu zločineckú rodinu v meste, na čele ktorej stojí Benny (Danny Glover). Keď Mary v snahe zachrániť malého chlapca zastrelí chráneného gangstra, musí sa postaviť bande zločincov - od ruskej mafie až po svojich najbližších, vrátane bývalého milenca. Vyzbrojená svojou inteligenciou – a skriňou plnou zbraní – musí Mary urobiť všetko pre to, aby prežila. (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (24)

Faila 

všetky recenzie používateľa

Patos, patos, patos... Na přehnané emoční scény jsem z mnoha amerických filmů zvyklá, ale co se proboha dělo tady? Film mi nesedl už od začátku. Taraji P. Henson je mi nesmírně sympatická a díky ní mě Mary s*ala daleko méně, než jak to původně vypadalo. Podobný typ postavy mi k ní ale nesedí, respektive tato herečka se mi moc nehodí k podobné postavě. A všechny ty dojemné řečičky kolem spolu s až trapnými akčními scénami ve mně chvíli vyvolávaly otázky, zda se snad nejedná o parodii. Ale na to se to celé tvářilo až moc vážně. Za mě opravdu nic moc. ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Film s klasickým príbehom, kde (takmer) celá pozornosť je venovaná herečke T. P. Henson. To až tak veľký problém nie je, pretože postavu Mary zvládla dobre. Problém je hlavne v scenári a v réžii, kde sa akoby na jednotlivé detaily zabudlo. Záver až príliš jednoduchý. Po dlhšom čase bolo dobré vidieť. D. Glovera (ale spíš by som ho videl v inej roli). PS.: Keby to dostal do ruky Quentin, tak by to dopadlo úplne inak. Osobné hodnotenie: 69% (**) ()

Reklama

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $14miliónovTržby USA $20,877,013Tržby Celosvetovo $21,753,365▐ Dejovo béčkové, klasický syndróm nájomných zabijákov, obratených v milosrdenstvo. Réžisér stavia hlavne na akčnej stránke a tam u neho všetko začína aj končí. / 50%/ ()

PORTER44 

všetky recenzie používateľa

Slabý gangstersko mafiánský snímek, v hlavní roli sice nájemná vražedkyně která plní své úkoly než se jí do cesty dostane malý černošský kluk kterému kdysi zabila tátu a chce se mu odvděčit ,nakonec bude muset zničit celou mafiánskou rodinu pro kterou zabíjela,slabé herecké výkony,akční scény nic moc. ()

anderson 

všetky recenzie používateľa

Spočiatku to vyzeralo na politicky korektnú bezpohlavnú zlátaninu v ktorej sa uvedomelá členka dobrej a farebne správnej mafie, s láskou postará o budúceho multikultúrneho obohacovača, z ktorého - iste len nejakým informačným nedopatrením - urobila sirotu. Navyše akcie tu bolo čo by sa za necht vošlo. Ale vývoj tejto story bol prekvapivo sympatický a záverečnej akčnej scéne za zvukov PROUD MARY i za záverečné zúčtovanie s mafiánskym exmilencom udeľujem poctivé štyri balíčky koksu. A ten happyend som im nakoniec aj úprimne želal... Mať to schopnejšieho režiséra, mohla to byť pokojne ďalšia akčná klasika. (8.4.2018) ()

Galéria (17)

Zaujímavosti (1)

  • Natáčeno se ve státě Massachusetts v USA. (griph)

Reklama

Reklama