Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jackie McClain (Annie Wersching) sa dozvie, že jej exmanžel Mitch (Tyler Christopher) sa znovu oženil. Jeho nová manželka Tiffany (Kimberley Crossman) je mladá, krásna a veľmi dobre si rozumie s Jackienou a Mitchovou dospievajúcou dcérou Brooke (Kennedy Tucker). Počiatočná žiarlivosť však u Jackie vyvolá oveľa horšie obavy. Tiffany totiž skrýva desivú minulosť, ktorá sa pomaly derie na povrch. Horšie však je, že Tiffany obrátila celú rodinu proti Jackie. Tá teraz musí nájsť spôsob, ako znova spojiť svojich blízkych a zachrániť svoju dcéru skôr, ako bude neskoro... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (2)

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Nedávno som videl film s rovnakou tématikou, preto mi všetko prišlo už videné, predvídateľné a úbohé. Ale hviezdičku si zaslúžia tie herečky, dalo sa a nich pozerať. 1 z 5 ()

zorrra 

všetky recenzie používateľa

Bolo to dost ubohe a predvidatelne,ani tie herecke vykony nestali za nic,ale dve hviezdicky si zasluzi hlavna postava macochy( samotna macocha),lebo sa naozaj tvarila dost psycho.. ()

Reklama

Galéria (38)

Zaujímavosti (1)

  • V jednom zábere si možno všimnúť pas Českej republiky, ktorý však vyzerá úplne inak, ako skutočný cestovný pas. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama