Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Díky průlomu ve vyšetřování a chybě jednoho ze zlodějů Profesorovi hrozí, že bude odhalen. (Netflix)

Recenzie (20)

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Zvrat v zavere bol napadity a "Professor" sa predviedol. Na to, aky je to "podivin" mu to v hlave slusne srotuje. Zatial ma predstavitelka kravky Tokio svojim "herectvom" a kazdym dalsim vystupom irituje viac a viac. Z "Berlina" sa ukazuje celkom vydareny sociopat a "Helsinky" len utvrdil, ze je jednoduchsi pesiak, co hra len krovie. Slabsie stvorhviezdie, ale v ramci toho, co sme mohli vidiet doteraz, konecne zabavnejsi a originalnejsi diel. ()

muti 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Prichádza loose end. Ten ktorý je vonku a ku ktorému začína smerovať polícia. Boj o vrak auta začína. Bude treba spraviť všetko, aj ísť za čiaru dôstojnosti. Mastermind vie čo je v hre a vracia sa na miesto činu. Teraz uvidíme botu streleckej dievčiny, ktorá sa sama odzbroji, viď zaujímavost k časti ()

Reklama

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Celý diel sa točí okolo toho, že je Helsinki pekný retard lebo namiesto toho aby nechal zošrotovať ich auto tak ho predal na vrakáč. Profesor teda musí hasiť ďalší problém. Prevedenie: Tá časť s profesorom na vrakáči bol celkom thriller, ktorý tejto časti vyslúžil to najlepšie hodnotenie. ()

Narcis

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Scénu, kdy Profesor zjistil, že musí poprvé vyrazit do terénu řešit "ukázkově neřešitelnou situaci" (bezchybné otisky :-) beru jako jednu z nejlepších v tomto seriálu a pak jsem jenom s napětím čekal, kdy zase naskočí na motorku... Škoda, že v 3. a 4.serii takové dokonalé improvizace v terénu skoro nebyly... ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ako na hojdačke, konečne si tvorcovia aspoň na chvíľu uvedomili za aké dokonalé bytosti považujú páchateľov a čo za neschopné svine sú policajti, tak na niekoľko minút tieklo do topánok aj profesorovi, ktorý to však pochopiteľne zvládol. Nuž, policajti už predviedli na ošetrenie aj človeka, ktorému textília ponožky splynula v jedno s kožou a krvavými otlakmi na nohách, ale pocikaný Profesor opäť policajtov prešťal, tentokrát doslova. Avšak vysoko oceňujem fakt že seriál vystihuje reality, verejnosť zbožňuje kriminálnikov a nenávidí plicajtov, pochopiteľne do momentu keď sa nestanú obeťami oni sami... ()

Galéria (9)

Reklama

Reklama