Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Profesor s týmem sedmi zločinců a mladé zlodějky chystá velkou loupež ve španělské Královské mincovně. (Netflix)

Recenzie (37)

LachtanShows 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Ještě než se Netflix dočkal svého české rozhraní a La Casa De Papel našeho překladu Papírový dům, jsem si s ní už cestu jednou zkřížil, abych si ji zkazil zejména upřednostněním anglického audia před španělským originálem. To jsem teďko napravil, připomenul si začátek tohoto v současnosti šíleně popupárního španělského zjevu a s radostí pokračuju dál. ()

Sany33 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Príbeh: Parta zlodejov vedená El Profesorom sa vlúpe do kráľovskej tlačiarne cenín. Mozog celej operácie má všetko premyslené do najmenšieho detailu, alebo nie? Prevedenie: V poslednej dobe sa stretávam so seriálmi, ktoré idú hneď na vec a na nič sa nehrajú. Pilotom si získajú pozornosť a potom postupne zvoľňujú, dúfam, že to nebude prípad aj "Papierového domu" lebo zatiaľ som nadšený a popravde je to asi moja prvá interakcia so Španielskou tvorbou a musím uznať že je to dobré. Pridaná hodnota: Vhodne zvolený herci, dobre časovaná akcia a vata, dej odohrávajúci sa súčasne na viacerých miestach... 97% ()

Reklama

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Na pilot prekvapivo dobrá časť, pochopiteľne rozprávaná z pozície ženskej postavy, ale na to sme si už viacmenej zvykli. Natočené ozaj pútavým spôsobom, doslova od prvej minúty diváka vtiahlo do deja, najmä telefonát dievčaťa Tokio s mamou a zástup kukiel u nej doma už v 3 minúte dokázal upútať aj ostrieľaného filmového harcovníka. ()

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Siahol som po tomto starsom spanielskom kusku s vysokym hodnotenim, ked uz je momentalne dostupna 4ta seria. Prvy diel tej prvej ma teda neohuril. Rovnake "tahy" sme totiz videli v desiatkach filmov o "chytrych lupicoch". Takze to beriem zatial ako predstavovacku. Tvorcovia maju otvorene pole s tak pestrou paletou charakterov, ze dufam, ze z toho ozaj navaria tak, ze pochopim to vysoke hodnotenie. Moznoze to prislo az dalsimi seriami. Ja dufam, ze tomu bude uz v tejto. Tento diel na mna vsak okrem "profesora", tatu so sikovnymi rukami-Denvera a hackera vsetci ostatni posobia absolutne nestabilne az detinsky. Ako niekto, koho by ste zarucene nechceli mat v takejto parte. Zatial z toho tryska naivita. Dufam vsak, ze ten zaver ju rozptylil a v dalsom to nebude tak "bit do oci". ()

Sayko 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Proč se mi zdá, že nám byl celý příběh odvyprávěn v jednom prostém díle. Už mne nic nevnadí pro zhlédnutí toho dalšího, jelikož nám sice tvůrci ukázali boží plány, co a jak se bude dít, ale taky to všechno v jednom díle sfoukli a abych se koukl na další epizodu, nezbývá nic jiného, než si vytvořit citový vztah k některé z postav. To se však nekonalo a mně se nezamlouvá ani jedna z nich, takže mě ani nevzrušuje, co bude dál. Někdo umře? Pf, no a? Z podezřívavosti, jak se může tenhle seriál vyvíjet dál, že to má tak vysoký hodnocení, koukám na další epizodu.. ()

Galéria (8)

Zaujímavosti (1)

  • Všetci návštevníci múzea aj jeho zamestnanci majú presne 4-miestny PIN na mobile. Nikto nepoužíva žiaden iný druh autentifikácie, pričom vidíme mnoho druhov mobilov. (muti)

Reklama

Reklama