Reklama

Reklama

Manhunt

(seriál)
Trailer
USA, (2017–2020), 13 h 18 min (Minutáž: 42–51 min)

Tvorcovia:

Andrew Sodroski

Hrajú:

Gethin Anthony, Arliss Howard, Kelly Jenrette, Cameron Britton, Ness Bautista, Sam Worthington, Paul Bettany, Jeremy Bobb, Desmond Harrington, Jack Huston (viac)
(ďalšie profesie)

Série(2) / Epizódy(18)

Obsahy(1)

FBI moc stop nemá, zato veřejnost je vyděšená hodně. S případem proto pomáhá nový typ detektiva, který musí najít nechvalně proslulého Unabombera. (Netflix)

Recenzie používateľa *CARNIFEX* k tomuto seriálu (2)

Manhunt (2017) 

Skutočne ťažko sa mi hľadajú slová. Čítam rôzne názory v komentároch, no všetky mi prídu tak nesmierne plytké. Toto je jeden z top počinov k danej tematike, aké som kedy v živote videl. “Geniálna” podkapitola k Fincherovmu “Mindhunterovi”. ()

Deadly Games (2020) (S02) 

Obával som sa, že bude druhá séria “Mamhunt-a” iba zrkadlovkou filmu: Richard Jewell. Prvotné epizódy tomu aj nasvedčujú, no zaraz si divák uvedomí, že v tomto prípade idú tvorcovia do ďaleko väčšej hĺbky. Budete svedkami dopadu zvrátených médií, ktoré dokonale manipulujú nie len s obecenstvom “🐑” ale aj samotnou rodinou Jewella, respektíve Vám bude priblížení pohľad na nekompetentnosť postupov “FBI”. Keď sa po pár epizódach samotná story začne uberať aj iným smerom tak, aby vykreslila všetky nasledovné útoky ale aj snahu o dolapenie skutočného sériového vraha Erica Rudolpha, potom budete svedkami iného, doposiaľ “nepoznaného príbehu”. Za mňa pútavo podané, presvedčivé, pričom miestami dokážu samotné dialógy celkom slušne “vytáčať”. A tak to má (v tomto prípade) byť .. ()

Reklama

Reklama