Reklama

Reklama

Manhunt - Deadly Games

(séria)
Trailer
USA, 2020, 7 h 34 min (Minutáž: 42–51 min)

Epizódy(10)

Obsahy(1)

Druhá řada Manhunt s názvem Deadly Games se stejně jako první řada tohoto seriálu zaobírá skutečnou událostí, kterou je bombový útok v Olympic Park, který se odehrál v Atlantě v roce 1996. Drama o křivém obvinění Richarda Jewella (Cameron Britton), kterého sledujeme od prvního dílu, a také honu na Erica Rudolpha (Jack Huston). (M.Fish)

(viac)

Zaujímavosti (2)

Saturday Night Live (1975) (relácia)

  • V septembri 1997 sa v show objavil Richard Jewell, v ktorej vtipne odbil návrhy, že je zodpovedný za smrť Matky Terezy a Diany, princeznej z Walesu. Bol to bezpečnostný strážnik a policajt, ktorý počas XXVI. letných olympijských hier, ktoré sa konali v roku 1996 v americkej Atlante, zachránil tisícky životov nálezom batoha plných bômb a následnou evakuáciou oblasti štadióna pred ich explóziou. Následne bol obvinený FBI práve on z prípravy atentátu. Prípad bol široko medializovaný v celom USA. Neskôr bol z všetkých obvinení úplne oslobodený a následne niekoľko krát vyznamenaný. V roku 2019 bol o ňom natočený film Richard Jewell a v roku 2020 v televíznom seriáli Manhunt mu bola venovaná celá druhá séria s názvom Deadly Games, ktorá mala 10 epizód. (Raccoon.city)

The Big One (1997)

  • Vo filme sa mihol aj Richard Jewell, bezpečnostný strážnik a policajt, ktorý, počas XXVI. letných olympijských hier, ktoré sa konali v roku 1996 v americkej Atlante, zachránil tisícky životov nálezom batoha plných bômb a následnou evakuáciou oblasti štadióna pred ich explóziou. V roku 2019 bol o ňom natočený film Richard Jewell a v roku 2020 v televíznom seriáli Manhunt mu bola venovaná celá druhá séria s názvom Deadly Games, ktorá mala 10 epizód. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama