Reklama

Reklama

Brutálni teroristi unesú bývalého špióna Leonarda Turnera (Bruce Willis) a prototyp ničivej superzbrane a vyhrážajú sa rozpútaním apokalypsy nepredstaviteľných rozmerov, ak nebudú splnené všetky ich požiadavky! CIA preto vyšle do akcie svoju najlepšiu agentku Victoriu (Gina Carano), aby ich vystopovala a zachránila Leonarda aj svet. Lenže problém je, že po nich pátra nielen ona, ale napriek výslovnému zákazu vedenia CIA na vlastnú päsť aj jej expriateľ, Leonardov syn Harry (Kellan Lutz), ktorý je rozhodnutý nájsť a oslobodiť svojho otca za každú cenu! (TV Markíza)

(viac)

Diskusia

ywo666

ywo666 (hodnotenie, recenzie)

m.a.t.o.

Hej prišiel na psa mráz. Ale stačilo pár detailov vylepšiť a šiel by som na tri :D Bolo to tak dva a pol. Lebo pičovina jak mraky, ale zas som nejak extra nenudil.

ywo666

ywo666 (hodnotenie, recenzie)

Miestami je to fakt tuposť. A film fungoval iba keď postavy držali hubu. Gina by sa mohla začať snažiť. Celkom som mal pocit, že sa film iba preflákala. To, že herecky to bolo slabé je jedna. Ale v bitkách mohla predviesť oveľa viac. Keď herec Lutz absolútne zatieni bývalú hviezdu MMA, niečo je zle.

na príspevok reagoval m.a.t.o.

Uživateľ ywo666 zmazal svoj príspevok.

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnotenie, recenzie)

Tak já to taky hodnotím podle zábavnosti. Ale ten film sed dopustil zásadního hříchu. Nedal a už ani nedá dohromady znovu tři zásadní postavy. Skywalkera, Leiu a Sola. A to podle mýho posrali.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnotenie, recenzie)

Lacike

Zní to možná divně, ale pro mě je nejdokonalejší Epizoda 4 i když byla nejlevnější no a tohle je její epičtější vylepšená verze, proto to nadšení :-)

na príspevok reagoval Lacike

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnotenie, recenzie)

vegetol.mp

No a co? Nostalgie je svině. Pro mě je tenhle film splněnej sen a říkejte si všichni co chcete. Lepší sázet na jistotu a na to co funguje než znásilňovat klasiku mamlasoidními filmy jako např Terminator Genysis :-)))

na príspevok reagoval Yoshitsune, Lacike

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnotenie, recenzie)

Waco je uvareny zo Star Wars? Asi budem musiet prehodnotit rebricek oblubenych uzivatelov :D

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnotenie, recenzie)

Wacoslav1

Myslíš z nových Star Wars, který diváka překvapí totálním okopírováním příběhu jedničky a nemehloidním záporákem, kterej chabě kopíruje Dartha Wadera?:))

na príspevok reagoval Wacoslav1, Lacike

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnotenie, recenzie)

Ouwen

Problém je v tom, že pohled můj a vegetola na tyhle filmy je diametrálně odlišnej. Shodnem se na tom, že máme rádi béčka, ale to je tak všechno :-)

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnotenie, recenzie)

Lacike

Mám v záloze ještě toho Last Marshala, ale do toho se mi dneska nějak nechtělo. Chtěl jsem si pustit něco krátkýho svižnýho nabitýho akcí což tenhle film splňuje a titulky samozřejmě nejsou potřeba. Třeba u Creeda nebo těch Hrozných osmi bych si to bez titulků nelajznul, ale tenhle film má jednoduchej děj. Nicméně je v něm jeden zvrat ohledně postavy willise a ten jsem bez problému pochopil. A vůbec má cenu porovnávat průměrný filmy, když jsem se právě vrátil z filmové dokonalosti? Myslím si, že Mercenaries už v moji topce dlouho strašit nebudou :-)

na príspevok reagoval vegetol.mp

Ouwen

Ouwen (hodnotenie, recenzie)

Lacike

tak často se stává, že neznámá béčka mají kvality.. je to tak i u muziky, méně známé maj vyšší kvality.

na príspevok reagoval Wacoslav1

Lacike

Lacike (hodnotenie, recenzie)

Wacoslav1

Nehovor mi, ze je tato picovina lepsia ako tie filmy, ktore som zatial s vegetolom zachranil.

Nahodou ma podla mna vegetol dost slusne filmy, co aj mna samotneho prekvapilo.

Cakal som nepozeratelny shit. :)

na príspevok reagoval Ouwen, Wacoslav1

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnotenie, recenzie)

Ouwen

Vždyť neví, co chce:) Já mu posílal odkaz na stránku, kde jsou tisíce raritních béček, ale i vážnejch filmů, který jdou těžko sehnat. A tahá se tam jako z Uložto. Žádný torrenty. A myslíš, že si někdy něco stáhnul? Ne. A pak tu skuhrá, že nejsou nový filmy, když jinde má tunu béček z 80. let, o který nikdy nezavadil. Ale hlavně že není na co koukat:)))

na príspevok reagoval Ouwen, m.a.t.o.

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnotenie, recenzie)

Wacoslav1

No jasně, čum na něco, čemu nerozumíš. Ty vole, to je furt dokola:) A že nemáš na co čumět? Já ti posílal mraky odkazů na raritná béčka, který jsi nikdy nevyužil, tak si nestěžuj.

 

"Jdu do toho ať má vegetol nad čím lamentovat. Nemám na co koukat a ty béčka co vegetol z lacikem zachraňují pro budoucí pokolení... Nic ve zlým hoši, ale zatím samý nic moc filmy až vytáhnete nějakou opravdovou mrdu co bude fakt stát za to, tak mi dejte vědět."

 

Ty vole, ty filmy se zpracovávají v nějakým nahodilým pořadí. Jsou tam lepší, ale i horší. Každopádně si myslím, že výběr byl vcelku povedenej. Že se tobě nelíbí, je mi šumák. Vždyť tě na ně nikdo nenutí čumět. Příště na tebe seru.

na príspevok reagoval Ouwen, Wacoslav1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnotenie, recenzie)

m.a.t.o.

Pravda. Vy na Slovensku vyrábíte biologický zbraně a jezdíte z tanky po Bratislavě, jak jsme se dozvěděli v Teroru ve vlaku, ale v tom Práglu se taky dějou věci :-)

na príspevok reagoval m.a.t.o.

Reklama

Reklama