Reklama

Reklama

Malým mestečkom Devil's Gate otrasie záhadné zmiznutie matky so synom. Hlavným podozrivým je manžel a otec Jackson Pritchard (Milo Ventimiglia), ktorého obyvatelia obviňujú hlavne preto, že sa jeho správanie v poslednej dobe výrazne zmenilo. Keď do mesta prichádza agentka FBI Daria (Amanda Schull), začína sa pátranie, ktoré so sebou prinesie šokujúce odhalenia. (Marceloo)

(viac)

Recenzie (27)

pornogrind 

všetky recenzie používateľa

Tak první řadě je asi lepší o snímku vědět co nejmíň(takže pokud jste neviděli nečtěte dál) a pak je tu možnost, že vás možná překvapí jakým směrem se film bude vyvíjet. Obsah filmu jsem sice kdysi četl(něčím mě film zaujmout musel) komentáře zdejších uživatelů nikoliv. Je to ale už nějakej pátek co mám film  počítači takže jsem moc nevěděl do čeho jdu. Devil's Gate se zpočátku tváří spíš jako krimi thriller kde se budou vyšetřovat vraždy. Nakonec se z toho ale vyklubal Sci-Fi horor kam zavítají i šmejdi z vesmíru. Asi nic extra ale za ten konec ty 3slabší hvězdy dám. ()

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Milo Ventimiglia sa nám ocitol na dne lacnej filmovej žumpy, kde si neváhal zahrať paranoidného burana, ktorému na farmu príde nazerať oplašený miestny fízlik so špeciálne vycvičenou husou z Quantica Headquarters Special Forces Cool Operations, aby mu tam našli v klietke mimozemšťana. Alebo zbitého sedliaka s mozgovým nádorom; nebolo to celkom jasné, podľa mňa to režisér schválne & geniálne nechal na premýšľanie diváka! A aby to nebol grc iba obsahový, užije si divák grc aj vizuálny; keďže je to z nejakého umeleckého dôvodu celé prejebané neuveriteľným filtrom, vďaka ktorému tu okrem šedo-sivej moc farby nevidieť. Zrejme tým chceli zakryť tie nepodarené efekty, no nepodarilo sa. V ankete „Či rok 2018 bude tým najhorším rokom pre horory?“ by som nad odpoveďou premýšľať nemusel. ()

Reklama

JASON_X 

všetky recenzie používateľa

Ponurých divnofilmů o "setkání třetího druhu" je fůra a já jich určitě viděl jen zlomek, ale tenhle považuju za hodně povedený a částečně určitě srovnatelný třeba s peckami jako The Thing, Species, nebo s jistými díly X-Files. Jedná se samozřejmě o stoprocentní čistokrevné béčko s béčkovým příběhem i béčkovou logikou, což ovšem (samozřejmě) vnímám jako plus! I audiovizuálně jde o silný nadprůměr - skvělá kamera, skvělé obrazy, skvělá zvuková stopa, dobří herci (tedy aspoň ti mužští) a hezky udělaní emzáčtí slizouni. No, podle jejich neohrabané fyziognomie i animálních projevů sice moc nechápu, jak by tahle rasa byla schopná stvořit teleportační portály, vyspělou biotechnologii a podobný vyfikundace, ale kdo by to řešil, když je to "jen" relaxační béčko, že jo. ()

Morholt 

všetky recenzie používateľa

No než se objevili emzáci, tak to docela šlo, ale pak se do toho Staub nějak zamotal a už se mu nepodařilo najít ten správný konec provázku. Pokud jde o vzhled samotných ufounů, tak jeden z nich byl docela fajn a jeho konflikt s místním policistou byl asi vrcholem celého filmu. Ale jinak žádná hitparáda. O to víc mě překvapilo obsazení. Copak Ashmore, ten se občas v nějaké žumpě objeví a Amanda Schull na tom není o mnoho lépe, ale Ventimigliova přítomnost mě docela překvapila. 35% ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Nemôžem si pomôcť, no mne to rozhodne neprišlo zas tak špatné. Po úvodnej scéne, som si myslel, že mám dočinenia s nejakou "bezhlavou" vyvraždovačkou. Lenže nakoniec sa z toho vykľula "ufónčina", ktorá potešila najmä formou kamery, či snahou tvorcov o budovanie hutnej atmosféry. Preto potešili najmä pasáže zo suterénu, kedy sa vďaka "pa-zvukom", dala doslova krájať, a tak je obrovská škoda, že až na jednu výbornú gore scénu, "Devil´s Gate" skrátka nič naviac neponúkol. Vzhľadom k tunajším názorom som to čakal horšie, no teraz som akýsi zmätený ... ()

Galéria (109)

Zaujímavosti (1)

  • Film sa natáčal 4 týždne v kanadskom meste Winnipeg. Dej filmu sa však odohráva v Severnej Dakote. (kasch10)

Reklama

Reklama