Reklama

Reklama

Kým nás svadba nerozdelí

  • Česko Dokud nás svatba nerozdělí (viac)
Trailer 7

VOD (1)

Obsahy(1)

Keď organizujete dokonale premyslenú, luxusnú svadbu na francúzskom zámku zo 17. storočia, je jasné, že to neprebehne úplne hladko. A ak sa má niečo pokaziť, verte tomu, že sa to naozaj pokazí a nezostane len pri tom. Profesionálna svadobná agentúra má na problémy 24 hodín a za tých sa toho môžete stať naozaj veľa. Obzvlášť keď šéf agentúry z priateľstva zamestná dotieravého fotografa, ktorého viac ako fotenie zaujíma svadobné pohostenie; nájde záskok za kapelu, ale pre tú je decentná zábava neznámym pojmom; a ženíchove polnočné prekvapenie definitívne zmení celú svadbu na grotesku. (ASFK)

(viac)

Videá (8)

Trailer 7

Recenzie (151)

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Naškrobená nóbl svadobná seansa bola celkom pozerateľná, hoci podľa tých hodnotení a chvál som očakával určite o niečo viac. Vynikajúci koncept, akurát tej ironizácie a dôvtipu by som v takomto námete uvítal rozhodne viac. Bolo tu viacero zábleskov dobrých scén a sarkastických hlášok, ale na to, aby to bola nadpriemerná komédia to bolo predsa len málo. A to je celkom škoda, lebo tých možností sa tu núkalo v podstate dosť - či už išlo o svojrázne postavy alebo samotná naškrobenosť celej udalosti. P.S. Určite TOP postava celého filmu bol ten fotograf :D ()

siloalampa 

všetky recenzie používateľa

Taká normálna, klasicky obyčajná veľkosvadba, ktorá má navrch vtom, že namiesto nudného videodokumentu sa okolo nej točil profesionálny filmový štáb s dobrým režisérom a slušnými hercami. Scenár čerpaný zo života, všetky postavy úsmevne svojské, jeden výnimočný debil (tentokrát si to odniesol ženích) a dokopy milý francúzsky film. UPOZORNENIE: NIKDY NEPOZERAŤ SO SLOVENSKÝM DABINGOM!!! ()

Reklama

Rathalos 

všetky recenzie používateľa

Tvorcovia filmu Nedotknutelni prichadzaju s dalsim filmom,nie je to sice komedia,pri ktorej sa budete valat po zemi od smiechu,no urcite vam ucaruje,citit z toho take to typicke pre Francuzsko,humor,pohodu,radost,potesenie a ma to srdce,jednoducho sa na to vyborne pozera,chvalim samotny pribeh,hercov i hudbu,takze bez pochyb plny pocet...:-) ()

Milky. 

všetky recenzie používateľa

Francouzské komedie mají určitou jiskru související s francouzštinou a francouzským vystupováním. Když se k tomu přidá dobrý scénář a nápaditá režie, jsou francouzské komedie vždycky jistota. Bohužel tady to moc nefungovalo. Jako groteska to bylo perfektní, francouzský humor občas udeřil naplno, ale člověk se zasmál a pak to hned vyprchalo. Svatební komedie mám rád protože jsem si řadu svateb osloužil jako obsluha a ta atmosféra se nedá nemilovat. Tady ale něco silně vázlo...nevím jak to říct, ale film jakoby úplně zahazoval potenciál tím jak se soutředil na jednu "tragickou" postavu a zbytek tím brzdil. Pobavil jsem se, ne že ne, ale mohlo to být úplně na jiné úrovni. Nehledě na asi jednu z nejotravnějších a nejnepříjemnějších vedlejších postav vůbec...koní ksicht Eye Haidara. ()

Flego 

všetky recenzie používateľa

Nie je to síce žiadna sláva, ale splní svoj účel. A ten je dobre sa zabaviť. Z pochopiteľných dôvodov zrejme nie je príliš vhodný pre nastávajúce nevesty a ženíchov... Príbeh totiž hovorí o prípravách a priebehu svadby na starobylom zámku z pohľadu cateringu. Záplava vedľajších figúrok dáva dostatočný priestor na vtipné situácie, ktorých je neúrekom a ozaj stoja za to. Lepší priemer. ()

Galéria (46)

Zaujímavosti (4)

  • Túžba ponúknuť hlavnú rolu Jean-Pierre Bacrimu je jedným z prvkov, ktoré motivovali oboch režisérov pustiť sa do tohto filmu. (Arsenal83)
  • Natáčanie prebiehalo v regióne Île-de-France deväť týždňov od júla 2016. Časť natáčania prebehla v Paríži a v Château de Courances v Essonne zo 17. storočia. Niektoré scény sa natočili v okolí Fontainebleau. (Arsenal83)

Súvisiace novinky

43. César Awards - výsledky

43. César Awards - výsledky

03.03.2018

Předávání francouzských filmových cen César, letos v pořadí již čtyřicátých třetích, se konalo v pařížské koncertní síni Salle Pleyel, provázeli jím herečka Vanessa Paradis a komik Manu Payet.… (viac)

Reklama

Reklama