Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(4) / Epizódy(32)

Lovec upírů se snaží zachránit město obležené armádou příšer, které velí sám hrabě Drákula. (Netflix)

Recenzie používateľa CheeseFigure k tomuto seriálu (4)

Season 1 (2017) (S01) 

Hru som nikdy poriadne nehral, ale celkom pozitívne reakcie vo mne o tento počin vzbudili záujem. Čo treba pochváliť? Intro, animáciu, súboje, brutalitu, Trevora, správne odporných náboženských fanatikov a aj Draculu, ktorý síce chce vyhubiť celé ľudstvo (jak sa na správneho upíra patrí), ale tentoraz k tomu má aj celkom pádny dôvod. Bohužiaľ, malý počet epizód tomu podráža nohy (síce nie nejak vážne, ale i tak), nedočkáme sa nejakého poriadného rozvinutia a ani ,,finále série" nepôsobí moc ako finále série. Mať to viac epizód, aj hodnotenie by bolo vyššie. ()

Season 2 (2018) (S02) 

Bola by z toho dobrá prvá séria, keby to tak divne nerozdelili na dve. Čo už. Pokračujeme teda tam, kde sme naposledy skončili. Cynický lovec príšer, silná emancipovaná žena ovládajúca mágiu a syn najslávnejšieho fiktívneho upíra idú za svojím cieľom, čím je zabitie Draculu. K tomu tu máme, na strane zápornej, nové postavy Carmillu, Issaca a Hectora. Všetky tieto tri nové postavy príbeh okorenili, i keď možno nedostali až tak veľa priestoru, ako by si zaslúžili. A nakoniec musím pochváliť súboje, ktoré si stále držia kvalitu a dobre sa na ne pozerá. (SPOILER Hlavne ten záverečný súboj s Draculom , aj napriek krátkosti, bol dosť dobrý). ()

Season 3 (2020) (S03) 

Štyri, respektívne päť, dejových liniek. A všetky sú dobré. V linke Trevora a Syphie dostaneme klasické hororové dobrodružstvo, kedy sa táto dvojka pokúsi odhaliť temné tajomstvo jednej dediny. Obe postavy sršia humorom a bavia ma. Súboje boli dobré a finále tejto linky ma úplne dostalo. Alucard sa stretne s obdivovateľmi. Táto linka je odľahčenejšia, ale i tak má skvelé rozuzlenie a záver. Issaca mám rád a preto som si užil aj jeho linku, kde ako totálny bad-ass pokračoval vo svojom ťažení. Taktiež rozhovor s kapitánom na tému ľudstva bol skvelý, dúfam že sa ten kapitán ešte vráti. Hektora v Carmilinom zajatí mi bolo ľúto, dúfam, že majú tvorcovia pre tú postavu pripravenú lepšiu budúcnosť A Carmila sa vo svojej linke pomaly pripravuje na úlohu hlavnej záporáčky seriálu. Toto ma baví, postupne budovanie zlovestného plánu. Celkom som s treťou sériou spokojný a teším sa na štvrtú. ()

Season 4 (2021) (S04) 

Možno som čakal trochu drastickejší/smutnejší koniec pre niektoré charaktery, nakoniec som ale rád tomu, ktorého sa im dostalo. Postavy pokračujú vo vývoji (najväčším si prešiel Issac), prípadne sú stále zábavné, ako v predchádzajúcej sérií (Trevor a Syphia). Čo sa týka akcie, tak je tu niekoľko skvelých scén, ktoré ale kvôli spoilerom nechcem vymenovať. Čo viac dodať? Ide o dobré zakončenie jednej z najlepších videoherných adaptácií. ()

Reklama

Reklama