Reklama

Reklama

Dámska jazda

(TV film)
  • Česko Tíživá minulost (viac)

Obsahy(1)

Zasnúbená McKenzie (Mackenzie Mauzyová) už nemyslí na nič iné, len na vlastnú svadbu, pretože sa bude onedlho vydávať. Vtedy ju prekvapia tri najlepšie priateľky z univerzity Rebecca (Hannah Andersonová), Joelle (Kelly Krugerová) a Sadie (Katherine Barrellová) a zorganizujú pre ňu rozlúčkový večierok so slobodou. Mala to byť najlepšia noc jej života, ale večierok sa zmení na desivú noc plnú násilia a hrôzy. McKenzie čelí najhoršej more svojej minulosti a znova prežíva traumatické udalosti, na ktoré chcela už dávno zabudnúť. Do života jej znova vstúpi bývalý priateľ Brandon (Jacob Blair), s ktorým chodila na vysokej škole do chvíle, kedy ju brutálne znásilnil. McKenzie mu na súde zničila povesť aj všetky šance na úžasnú športovú kariéru v NHL a dnes sa jej chce Brandon pomstiť. Počas večierka na rozlúčku so slobodou jej psychopat unesie snúbenca Reesa (Cody Ray Thompson) a vnúti jej svoje podmienky. Ak ho chce McKenzie ešte vidieť živého, musí s ním hrať životu nebezpečnú hru podľa jeho krutých pravidiel. Brandon pošle McKenzie a jej priateľky na smrtiaci lov do terénu a žiada, aby predvádzali extrémne verzie nebezpečných kaskadérskych kúskov, ktoré robievali ako študentky na vysokej škole. McKenzie je nútená čeliť traumatickým udalostiam svojej minulosti, na ktoré sa tak dlho usilovala zabudnúť. Vie však, že musí dokázať aj nemožné, len aby zachránila svojho snúbenca a ich spoločnú budúcnosť. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (5)

laik_60 

všetky recenzie používateľa

hlúpy thriller o kamarátkach bývalých študentkách čo iné popri štúdiu nerobili, len "štetkali" a o jednom žiarlivom maniakovi, čo ich voľakedy "štetkal" a teraz už len žiarlil. ()

cottys odpad!

všetky recenzie používateľa

Vždycky když skouknu takovýto Kanadský thriller,( díky přítelkyni.,která mě vždycky premluví) říkám si, že už nic stupidnějšího natočit nejde. Pokaždé mě ale další takové superdílo přesvědčí, že hranice stupidity a totálního filmového dna jsou nekonečné, asi jako vesmír. Doporučuji se tomuto pokusu o film vyhnout velikým obloukem. Zbytečně zahozená cca hodina a půl života. ()

Reklama

Arsenal83 odpad!

všetky recenzie používateľa

Tie dámy tu, teda skôr "dá mi", sú na úrovni hereckej takej, že skôr Tánička milujúca regresívnu úchylnosť Pauhofová spolu s opitým vrešťanom Stankem dostane Oscara, než by tieto reprezentantky kinematografického statku boli kedykoľvek nazvané skutočnými herečkami. Ten film vyzeral tak lacno, že všetok ten niekoľkocentimetrový make up na tvári žien, ktoré ho nedajú dole ani pri sprche, bol stopercentne drahší než celý rozpočet. Na zahraničných portáloch niektorí písali, že keďže je korona kríza, treba si vážiť aj takéto filmy. Zjavne boli už po druhej či tretej dávke astra bez žiletky zeneca a opanoval ich vysoký tlak vedúci k úplne prekvapujúcemu zápalu kordiálnych svalov, alebo už po prvej dávke úplne oslepli. ()

Galéria (14)

Reklama

Reklama