Reklama

Reklama

Piadinôžka

  • Česko Yeti: Ledové dobrodružství (viac)
Trailer 4

Obsahy(1)

Animované dobrodružstvo pre všetky vekové kategórie obráti mýtus hore nohami, keď mladý šikovný Yeti nájde niečo o čom si myslel, že neexistuje, človeka – piadinôžku. Chýr o piadinôžke sa veľmi rýchlo rozšíri do kmeňa Yeti – ov. Vyvolá senzáciu nad tým, čo ešte môže byť tam vonku vo veľkom svete za ich zasneženou dedinkou. Všetko sa dozvieme v novom príbehu o priateľstve, odvahe a radosti z objavovania. (Continental film)

(viac)

Videá (6)

Trailer 4

Recenzie (125)

Fary 

všetky recenzie používateľa

Bohužel jsem to nezvládl dokoukat, takže nemůžu hodnotit objektivně, ale ve chvíli kdy mě film ani po 32 minutách nedokáže zaujmout, abych ho dokoukal, tak je něco špatně. Jak už tady zaznělo - oproti traileru opravdu velké zklamání. Trailer sliboval srandovní jízdu, kdežto film samotný je zpívaný cajdák. ()

elanius 

všetky recenzie používateľa

(83/2018) / Osviežujúci milý animáčik v obrátenom Yeti svete, parádny námet. Tuším som sa nasmial viac ako plné kino deciek. Účel splnilo. A kľudne by som zniesol viac songov, ktoré inak moc nemusím. Pri Smallfotovi sa zabavia naozaj všetci. Slovenský dabing je inak uchádzajúci, výnimočne nerušivý. (7/10) ()

Reklama

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Na svoj tuctový prejav, to má pomerne dosť neotrelých gagov. V tom ostatnom to ale vôbec nevyčnieva z priemeru. Ani vizuálne a ani námetovo. Proste nejaké to morálne posolstvo ( občas pokryteckého stavu - ale deti na to vo svojom veku rozhodne neprídu - až neskôr ) a non-stop dobrodružstvo. Všetko v rámci žánru vyhovujúce. ()

honajz2 

všetky recenzie používateľa

Ale tak jo, dá se to, asi dvakrát jsem se tu nahlas zasmál (což je pro mě dost velké překvapení), ani jsem se moc nenudil, což je taky velké překvapení. Zase na druhou stranu, na zadek jsem si z toho nesedl, některé věci tam jsou vyloženě trapné, písničky nic moc a dějová linka taky není bůhvíjak zajímavá, ačkoli nenudí. I přesto, dívat se na to dá celkem v pohodě. 3* ()

embecka 

všetky recenzie používateľa

Milý príbeh, ktorého myšlienka mala ale podľa mňa trocha väčší potenciál, čo sa týka spracovania.Nechala by som človeka a yetiho Miga trocha dlhšie, nech sa oťukávajú, trocha dlhšie, kým sa prestanú báť jeden druhého... Čo mi na týchto nových rozprávkach ale vadí viac, je to, že sú prepchaté... Obrazmi, farbami, hudbami, zvukmi, všetkého je tam akosi príliš veľa. Myslím, že aj deti by si stihli v rozprávkach všímať viac detailov alebo sa viac sústrediť na príbeh, keby sa z toho celého jednoducho ubralo. ()

Galéria (94)

Zaujímavosti (5)

  • První film Warner Animation Group, který nemá hlavního antagonistu. (KGBelik)
  • Jména dvou hlavních yettiů ve filmu, Migo a Meechee, jsou ve skutečnosti dvě různá tibetská slova pro „yeti“. (KGBelik)
  • Jedná se o první muzikál studia Warner Animation Group. (SONY_)

Reklama

Reklama