Reklama

Reklama

Piadinôžka

  • Česko Yeti: Ledové dobrodružství (viac)
Trailer 3

Obsahy(1)

Animované dobrodružstvo pre všetky vekové kategórie obráti mýtus hore nohami, keď mladý šikovný Yeti nájde niečo o čom si myslel, že neexistuje, človeka – piadinôžku. Chýr o piadinôžke sa veľmi rýchlo rozšíri do kmeňa Yeti – ov. Vyvolá senzáciu nad tým, čo ešte môže byť tam vonku vo veľkom svete za ich zasneženou dedinkou. Všetko sa dozvieme v novom príbehu o priateľstve, odvahe a radosti z objavovania. (Continental film)

(viac)

Videá (6)

Trailer 3

Recenzie (125)

embecka 

všetky recenzie používateľa

Milý príbeh, ktorého myšlienka mala ale podľa mňa trocha väčší potenciál, čo sa týka spracovania.Nechala by som človeka a yetiho Miga trocha dlhšie, nech sa oťukávajú, trocha dlhšie, kým sa prestanú báť jeden druhého... Čo mi na týchto nových rozprávkach ale vadí viac, je to, že sú prepchaté... Obrazmi, farbami, hudbami, zvukmi, všetkého je tam akosi príliš veľa. Myslím, že aj deti by si stihli v rozprávkach všímať viac detailov alebo sa viac sústrediť na príbeh, keby sa z toho celého jednoducho ubralo. ()

Master19 

všetky recenzie používateľa

Nadstandardní animák v kterém lze na komunitu yetiů nasadit analogii tolika situací, až to děsí. Stav kdy "vůdce" udržuje poddané ve strachu lží pro jejich dobro je sakra vošajstlich. I zde pravda nakonec vyjde najevo a dalo by se říct zvítězí, ale za cenu naprosto tupého závěru, který totálně zabíjí jinak dobře vymyšlený animák. Nikdy více, ale je to škoda... ()

Reklama

Jaro.Krafcik 

všetky recenzie používateľa

Prvý animovaný film v roku 2019 prekvapil. Yeti a snezne prostredie bolo rozmanité a pôsobivé aj keď mám už svoje detské roky za sebou, tak ma film bavil a musím povedať že na niektoré animáky by sa aj možno oplatilo vidieť na velkom plátne. Určite by to malo svoj efekt. Piadinožka zabodovala už len za svoj netypický názov. 4* ()

Fary 

všetky recenzie používateľa

Bohužel jsem to nezvládl dokoukat, takže nemůžu hodnotit objektivně, ale ve chvíli kdy mě film ani po 32 minutách nedokáže zaujmout, abych ho dokoukal, tak je něco špatně. Jak už tady zaznělo - oproti traileru opravdu velké zklamání. Trailer sliboval srandovní jízdu, kdežto film samotný je zpívaný cajdák. ()

marhoul 

všetky recenzie používateľa

Nesourodý scénář, každý pes- jiná ves, absence pohádkové poetiky, málo humoru, hodně hysterie a trapných pasáží, postavy nejsou "pěkné" (ve smyslu např. Shrek a Fiona jsou monstra, ale monstra nádherná.. Tady je to na draka, jediný vyvedený byl tatínek hlavního hrdiny). Hudební sekvence je vcelku fajn, ale jako celek: pro mě zklamání. ()

Galéria (94)

Zaujímavosti (5)

  • První film Warner Animation Group, který nemá hlavního antagonistu. (KGBelik)
  • Jména dvou hlavních yettiů ve filmu, Migo a Meechee, jsou ve skutečnosti dvě různá tibetská slova pro „yeti“. (KGBelik)
  • Príbeh filmu je z nepublikovanej detskej knihy "Yeti Tracks" od španielskeho animátora, filmového režiséra a scenáristu Sergia Pablosa. [Zdroj: Wikipedia.org] (LuiCJ)

Reklama

Reklama