Reklama

Reklama

Dark River

Trailer

Obsahy(1)

Po smrti svojho otca sa vracia  Alice (Ruth Wilson) späť do svojej rodnej dediny, na farmu, o ktorú sa stará jej brat, aby si tvrdila právo na jej nárok a vlastníctvo. (sochoking)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (23)

sochoking 

všetky recenzie používateľa

Veľmi pochmúrna záležitosť odohrávajúca sa v tej najväčšej prdeli Anglicka, niekde na farme s ovcami, kde sa i muchy otáčajú a líšky dávajú dobrú noc. Na psychike moc nepridá ani výborná práca s kamerou, ktorá dosť času trávi zábermi ťažkého, depresívneho počasia. No a tu riešia svoje nezhody brácho so segrou, ktorí sa nevideli 15 rokov. Vpodstate je treba byť pripravený na pomerne drsnú depku. ()

DwayneJohnson 

všetky recenzie používateľa

Když tak čtu některé komentáře, úplně se mi z nich motá hlava. Silný, ponurý příběh, zacyklený v dávné minulosti? To jako vážně? Pro mě je největším problémem, že jsem mu prostě a jednoduše nevěřil. Ruth Wilson nějak extra nemusím, Sean Bean řekne asi jen dvě věty a filmový bratr v podání (asi) Marka Stanleyho mě hrozně štval. Samozřejmě výkonem. Ale to bych ještě přežil i chatrný scénář, který absolutně neví, co chce. Ale konec ne.Ten byl přeplácaný jak silvestrovská oslava. Ještě teď mi je z něj zle, tak proto dvě a půl. A pokud můžu doporučit mnohem lepší, sourozenecké drama tak Ďábli a nebo Deltu, na tohle se pokusím co nejdříve zapomenout. ()

Reklama

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Největší problém je, že víte prakticky od začátku, co bude obsahem flashbacků a proto bych dal na jejich úkor přednost většímu množství dialogů, které by filmu ponechaly nějakou neznámou. Nicméně ten dopad všepohlcující depky to zase tolik neovlivnilo a člověk během sledování ztratí chuť na úplně všechno (myšleno v dobrém). Herecky parádní a pořád je mi záhadou, proč je filmografie Ruth Wilson stále tak chudá. S přehledem strčí do kapsy většinu současných hvězd. 75% ()

Plaque odpad!

všetky recenzie používateľa

Strašne artovo sa tváriaca kokotina! Hodina a pol sa vliekla ako celý deň, pri sledovaní mindrákov jednej vidláčky a jej brata tragéda sa za celý čas nič zaujímavé neudialo. Predvídateľné scény pôsobili ako nudná výplň v príbehu, ktorý nemal nič, ani - originálnosť, nápad, výnimočnosť ani netradičné spracovanie. Tisíc krát požutý námet vyrovnávania sa s pedofilnými chúťkami vlastného otca sa zadrhával na absolútne zbytočných scénách - a la britská kuchárka a príprava paprikášu s detailným postupom vykuchania králika. Tento film bol samá vata! ()

Tosi 

všetky recenzie používateľa

Davové šílenství tento typ filmů nezpůsobuje, ale režisérka Sobeckého obra se mi znovu trefila do vkusu. Prostý příběh dvou sourozenců přináší silný a čistě emocionální film zasazený do syrového anglického venkova. A stejně jako v Sobeckém obru, i tady vsadila režisérka v posledních scénách spíše na výrazy než slova. Silné čtyři. ()

Galéria (16)

Súvisiace novinky

Filmový festival v Torontu udělil ceny

Filmový festival v Torontu udělil ceny

18.09.2017

Filmový festival v kanadském Torontu letos svým návštěvníkům přinesl na plátnech kin 339 filmů během jedenácti dnů. A zde vám jako tradičně přinášíme přehled hlavních vítězů. Cenu diváků pro nejlepší… (viac)

Reklama

Reklama