Reklama

Reklama

Karbon

  • Česko Karbon (viac)
Trailer 2

Podnikatel Antoine Roca se dostal do problémů a může přijít o rodinnou firmu. Rozhovor s účetním jej dovede až k myšlence daňového podvodu souvisejícího s evropskými uhlíkovými kvótami. Do akce se rozhodne zapojit parťáky z pokeru, bratry Erica a Simona Wizmanovy. Aby se však do riskantního plánu mohli pustit, musí zajistit potřebné financování. Volba padne na Kamela Dafriho, nechvalně známou osobnost kriminálního podsvětí. Antoinův pád do světa zločinu začíná. (Magic Box)

(viac)

Videá (7)

Trailer 2

Recenzie (57)

filipvrbik 

všetky recenzie používateľa

Jako já nevím, mně se to nelíbilo, nudil jsem se, raděj jsem si surfoval na mobilu... Konec to trošku zachránil, ale pro mě zbytečný film, bez atmosféry, bez inovativního děje, docela je navíc poznat, že je to podle skutečných událostí, protože takový nesmysl bych nevymyslel, hodně přeceňovaný film...30% ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Benoît Magimel je francúzsky Sean Penn. Výzorom aj hraním. Bál som sa trochu tej ekonomickej témy, tá mi väčšinou neštimuje, ale nakoniec to dopadlo nadmieru dobre. O ekonomike sa hovorilo len krátko a film je viac thrillerom či gangsterkou. Škoda len takého zrýchleného záveru, ale aj tak dobre. A Depardieu je pánko aj v tomto veku a hoci aj vo vedľajšej úlohe. Super výrok: "Peniaze sú na nič, keď príde smrť." ()

Reklama

Chrustyn 

všetky recenzie používateľa

Podnikatel, který je finančně na dně se rozhodne zapojit do akce, která ho nakonec může stát i život. Dokážu si představit, že v rukách zdatnějšího režiséra (přestože Marchal není žádný amatér) a s charismatičtějším hlavním hrdinou, se mohlo jednat o opravdovou pecku. Takhle pouze průměr, který neurazí, ale okamžitě vyprchá. ()

Flipnic-RE 

všetky recenzie používateľa

Parádní thriler o týpkovi, který kvůli tlaku okolností rozběhne s pochybnými kamarády šílenej plán na "výdělek" hromady peněz. No ale zapojí se do toho spousta šmejdů, pak jde po něm policie, a celý se mu to začne hroutit. V tom filmu je skvěle vyjádřenej a bod zlomu, kdy se všechno začne hnát do sraček a nejde to už zastavit ani před tím utýct. No a vlastně pak ještě informace, že film je podle skutečných událostí ... mráz po zádech jsem z toho měl... Taky pamatuju situaci, kdy šlo všechno v mým životě tak brutálně, nevyhnutelně a strmě z kopce .. eeehh, radši nevzpomínat... ;-))) ()

solisoli 

všetky recenzie používateľa

Olivier Marchal si zobral na paškál EU a jej špinavé praktiky pre rozhadzovanie eurofondov pre darebákov a zazobancov. V trileri slušne, jednoducho a poučne vtiahnutý divák do deja, ktorý je rozpracovaný pútavo a dramaticky až do samotného záveru. Je to tak, keď sa začnú sypať ľahko získané milióny a človek stratí súdnosť. Tak známe a tak obohrané. Dnešnom svete, že by sa tak ľahko dal multimilionár odstreliť ? ()

Galéria (22)

Zaujímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo od října 2016 do prosince 2016 v Paříži a pařížském regionu, zejména ve Villejuif, Saint-Ouen a Bagnolet. (bianci)
  • Tento film je založen na skutečném skandálu uhlíkových kvót v letech 2008–2009, který se odehrával ve Francii. (notozjano)

Reklama

Reklama