Reklama

Reklama

Súboj s rodinou

  • Česko Souboj s rodinou (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Životopisný film o britskej zápasníčke WWE Paige, ktorá vyrastá v bláznivej wrestlingovej rodine a má šancu bojovať v americkej lige... Saraya (Florence Pughová) a jej brat Zak (Jack Lowden) Knightovci nežijú v obyčajnej rodine. Otec Ricky Knight (Nick Frost), ktorý zanechal neistú kariéru malého kriminálnika, cestuje po Anglicku ako zápasník, ktorý bojuje v ringu s matkou Juliou (Lena Headeyová). Ich podnikaniu sa však nedarí veľmi dobre a mladým tiež nič nevychádza podľa plánu. Na oplátku rodičia aktívne pomáhajú svojim deťom pri výučbe wrestligového zápasenia. Je to veľmi dobrá škola, ktorá sa neskôr oplatí. V 18-tich rokoch Zak a Raya vstúpia do zápasníckeho šoubiznisu pod menom „Zak Zodiac“ a „Britani Knight“ a dostanú príležitosť zúčastniť sa konkurzu do prípravného tábora pre WWE v USA. V najväčšej americkej wrestlingovej organizácii sa nestretávajú iba s hviezdami ako Dwayne „The Rock“ Johnson, John Cena alebo Mike "The Miz" Mizanin. Ujme sa ich profesionálny tréner Hutch Morgan (Vince Vaughn) a pod jeho ochrannými krídlami musia tvrdo trénovať. Šancu vstúpiť do profesionálneho ringu a skutočne bojovať však dostane iba Saraya, ktorá si zvolí umelecké meno Paige, pod ktorým sa preslávi. (TV JOJ)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (245)

pepo 

všetky recenzie používateľa

Podobne prijemne prekvapenie ako vo svojej dobe Vyfic. Sympaticka asi milion patsto dvadsiata osma variacia na from Zero to Hero. Ma to vsak neokukane prostredie, vynikajucu hlavnu predstavitelku a velky feel good faktor. A ako ceresnicky na torte The Rock a civilny Vince Vaughn (tato poloha mu velmi sedi).Proste maly dobry film na rozziarenie dna. 8/10 ()

Malarkey 

všetky recenzie používateľa

Vlastně si nejsem vědomý, kolik je životopisných filmů, který se tváří jako regulérní životopisný film, ale zároveň se v něm prolínají herci z daného prostředí, kteří opravdu hrají sami sebe. Taková zvláštní kombinace reality a filmařského umu, u kterého to jde, protože příběh samotný je stále poměrně aktuální. Tvůrci ale skvěle zvolili herce a tak na něj byla radost koukat. Florence Pugh byla v hlavní roli bombastická a její rodiče Lena Headey a Nick Frost se přetransformovali tak, že každé jejich hlody by se měly tesat do hláškovací bible. ()

Reklama

tron 

všetky recenzie používateľa

„Že ti pri tom netlieska milión ľudí ešte neznamená, že to nie je dôležité.“ Wow. Pecka. The Rock a Vince Vaughn tu majú niekoľko absolútne božích scén, ale sranda je, že to je len špička ľadovca. Tento film je zabývaný poltuctom postáv, ktoré sú skvelé a fantastické a to dokonca aj postavy, ktoré na to spočiatku nevyzerajú. Nič však nie je iba čierno-biele a skôr alebo neskôr si zamilujete každú z nich. Mne sa o tom vlastne ani nechce písať; toto je jeden z „tých“ filmov, ktoré sa objavia ako blesk z čistého neba a dostanú vás. Tomu, kto tomuto dá menej ako 5*, pošlem zmoknutého bernardína. „Proste si daj kapucňu, otoč sa a choď. Neobzeraj sa.“ ()

ArsenalEagle 

všetky recenzie používateľa

Wrestling nemám rád a ani jsem v době jeho největšího rozkvětu (John Cena, The Rock, Rey Mysterio...) neměl. Vždycky to pro mě byla fejk show. Každopádně film na to jde fakt skvěle. Spoustu skvělých vtipných momentů zde střídá plnohodnotné drama. Obsazení hereckých es dnešní doby (nejen známých, ale i schopných) jako Lena, Dwayne, Vince, Nick, ale i Florence, doplněné o camea několika wrestlerů, byl základ úspěchu. Děj se poněkud liší od skutečnosti (alespoň co vím), spousta se toho neřekne a tak nám ani nepřijde, že je to všechno nahrané a máme pocit, že jde o životní bitvu. Takže fandíme. Opravdu super a hlavně legitimní snímek, který osloví i někoho jiného než příznivce WWE. Za mě palec nahoru, prakticky za všechno, od castingu, zpracování děje až po skvělé dávkování humoru a naprosto uvěřitelných dramatických vložek. ()

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Vlastně se jedná o další ze sportovních dramat, ve kterém se outsider dostane z bahna až na vrchol, přičemž si musí projít povinnou krizí, která ho nakonec posílí. Wrestling příliš nechápu, ale jeho spojení s anglickou holkou a její praštěnou rodinou z toho paradoxně udělalo víc, než kdyby se jednalo o některý z klasických sportů. Má to příběh s lidským rozměrem, chvilky, které dokážou dojmout i rozesmát a naprosto dokonalé herecké obsazení na čele s Florence Pugh, která po tomhle snad už konečně pořádně prorazí. Dostal jsem mnohem víc, než jsem čekal. 85% ()

Galéria (79)

Zaujímavosti (22)

  • Paige debutovala v hlavnom rosteri WWE a vyhrala Divas titul 7. apríla 2014. (GTS_PUNK)
  • Natáčení probíhalo v Paigeině rodném měste Norwichi a v nedalekém pobřežním městě Great Yarmouth. Natáčelo se také v britském městě Bracknell a v Santa Claritě v Kalifornii. (BMW12)
  • V čase debutu Paige (Florence Pugh) v hlavnom rosteri používala WWE pre show Monday Night Raw iný titantron (vstupná stena s obrazovkou, cez ktorú wrestleri vstupujú do arény) a iný ring, než aké možno vidieť vo filme. (GTS_PUNK)

Reklama

Reklama