Reklama

Reklama

Trojitá hrozba

  • Česko Trojitá hrozba (viac)
Trailer 1

Komando niekoľkých zabijakov napadne základňu MI6 v juhoázijskej džungli blízko mesta Maha Jaya. Žoldnieri vystrieľajú obrancov a z väzenia oslobodia nebezpečného teroristu Collinsa (Scott Adkins). Základňu následne vyhodia do vzduchu. Čo však zabijaci nevedia, je, že ich útok prežil jeden z obrancov, Jaka (Iko Uwais). Ten za niekoľko dní v meste v nelegálnej aréne, kde sa organizujú turnaje v thajskom boxe, nájde dvoch z útočníkov, Payua (Tony Jaa) a Long Feia (Tiger Hu Chen). Jaka priamo v aréne vyzve na súboj Payua a pri súboji mu povie, že ho chce zabiť. Komando, ktoré napadlo základňu, nezabilo len najatých vojakov, ale aj Jakaho ženu. Jaka však svoj súboj s Payuom prehrá. Zraneného Jakaho vezme Payu do svojho domu, kde sa mu snaží vysvetliť, že Payu a ani Long Fei nechceli na základni nikoho zabiť, že sami boli podvedení zabijakmi, ktorí si ich ako miestnych stopárov najali. Payu a Long Fei verili, že sú na humanitárnej misii. V tom čase do mesta prilieta čínska dedička bohatého realitného podnikateľa, Xian (Celina Jade). Tá je rozhodnutá časť svojho imania darovať na boj proti miestnemu zločineckému syndikátu. Jaka z domu utečie a privolá na Payua a Long Feia policajtov. Tí oboch mužov zatknú a prevezú ich na policajnú stanicu. V rovnakom čase ide Collins so svojimi zabijakmi do akcie... (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (111)

Wysch 

všetky recenzie používateľa

Takovej cast a taková sračka. (Pardon za ten vulgarismus.) Scénář bez logiky, choreografie bez nápadu, střih k hovnu (pardon) a dohromady těžkej podprůměr i ve svým žánru, kde nikdo nečeká žádný příběhový terno. Totálně zabitej potenciál "hvězdnýho" obsazení, kterej ještě víc vyznívá, když se člověk zaposlouchá do dialogů, který nejspíš vymejšlel někdo ráno před natáčením. Těžký zklamání. A to tolik tomu Ikovi přeju, aby prorazil (když vidím jeho zlepšení v angličtině) do Hollywoodu, ale s takovýmhle výběrem scénářů se do něj dostane leda tak náhodou. Hvězda extra za něj. ()

EvilPhoEniX 

všetky recenzie používateľa

Achjo velmi nevyužitý potenciál. Svěřit největší martial arts hvězdy současnosti obyčejnému rutinérovi byl špatný tah ( Tohle měl bezpochyby natáčet někdo asijského původu). To, že příběh je obyčejný se dalo očekávat, ale že to bude tak nezáživné, nezábavné a ještě k tomu všichni mluví Anglicky, což mi trhalo uši a umocňuje to akorát tak už dost špatné herecké výkony. Jako další velký mínus vnímám, že tu všichni běhají se zbraněmi ( Tony s M4 really?) tady se nic jiného než ruce,nohy, nože nemělo používat. Samotných soubojů není vlastně moc a krom finále zbytek za zmínku téměř nestojí a nikdo se k nim vracet nebude. Nejzajímavější souboj zřejmě Tony/Adkins, kde dojde i k náročnější choreografii, ale trval sotva dvě minuty, což netrvá ani nejrychlejší orgasmus. Na lepší průměr to stačí, ale očekával jsem buď zábavnější či alespoň dravější věc. Vypadá to, že si budu muset počkat na dalšího Tjahjanta, který jako jediný pochopil, že bez násilí už obyčejné souboje z míry nikoho nevyvedou. 60% ()

Reklama

pornogrind 

všetky recenzie používateľa

Mít tolik skvělých fighterů a nevyužít jejich potenciál doplna je trestu hodně zahožená šance. Akční jatka ve stylu " The Raid 1, 2 nebo The Night Comes for Us " se nekonají. Už to tu psal Flipnic ( nyní Flipnic-RE ). Za mlada bych si asi chrochtal blahem, ale dnes už mě tyhle přestřelky nebaví. Já jsem radši na pořádný fighty, gore u kterých praskají kosti a tečou potoky krve. Po téhle stránce je " Triple Threat " hodně umírněnej což z něhož dělá průměrnej akční film. ()

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Tu neni veľmi o čom. Človek presne vie, do čoho ide, keď si toto zapne. Prvolplánový scenár, neutíchajúca akcia, flashbacky a súboje. Našťastie, Tim Man opäť spravi lskvelú prácu a bojovky sú lahôdky pre oči. Celé je to takéto poctivé Bčko, ktoré z vás rýchlo vyprchá, ale bojový svet fanúšikov roky čakal na súboj Adkins - Jaa - Uwais a dočkali sme sa. Záverečný súboj skvelý. A potešili aj ďalší bijci, takže ja ako fanúšik bojoviek som s došiel na svoje. Pre nezainteresovaného je to ale katastrofa. 4 z 5 ()

Rominator 

všetky recenzie používateľa

Devereaux (Michael Jai White) vede ozbrojený tým, který má osvobodit Collinse (Scott Adkins) vězněného v džungli. Tajný tábor mu pomáhají nalézt dva najmutí stopaři Payu (Tony Jaa) a Long-Fei (Tiger Chen). Jakmile Devereaux dorazí do cíle, rozputá peklo, při kterém Jaka (Iko Uwais) ztratí ženu a rozhodne se pomstít... Takhle by to opravdu nešlo, chlapi. Absolutně promarněná šance, protože sehnat takové akční mlátičky do jednoho filmu a potom je nepustit do pořádného souboje, kde by zapojily svoje končetiny. JeeJa Yanin toho beze zbraně moc nepředvede a Michael Jai White na tom není o mnoho lépe. S Adkinsovými bojovými schopnostmi se z neznámého důvodu šetří, protože se rozkope teprve v úplném závěru. Tony Jaa, Iko Uwais, Tiger Chen, JeeJa Yanin, Scott Adkins a Michael Jai White mají ve své filmografii akční pecky, kde předvedli více. [Jaka] All of you are ex-military. Maybe special forces? Martial arts training. But maybe a bit out of shape. ()

Galéria (38)

Zaujímavosti (4)

  • Postava, kterou hraje JeeJa Yanin, se jmenuje Mook a původně se počítalo s tím, že ji bude hrát mužský herec. (Rominator)
  • Ve scéně, kde Scott Adkins (Collins) skáče na přední kapotu jedoucího automobilu, byl do určité míry zapojen kaskadér. Začáteční skok provedl Adkins sám. Rukavice, kterou Adkins prorazí přední sklo, byla vyztužena kovovým plátem, aby nemohlo dojít k úrazu. Počítalo se s tím, že řídit bude kaskadérka, ale dopadlo to tak, že za volantem seděla Celina Jade (Xian). (Rominator)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené