Reklama

Reklama

Americký priekupník diamantov Lucas Hill (Keanu Reeves) vyráža do Petrohradu predať vzácne modré diamanty pochybného pôvodu. Keď sa mu obchod čoskoro skomplikuje, vydá sa na Sibír hľadať svojho partnera, ktorý zmizol aj s ich diamantmi. Tam sa zamiluje do Katje (Ana Ularuová), majiteľky sibírskej kaviarničky. Čím ďalej tým viac sa zaplieta nielen do vášnivého vzťahu, ale tiež do zradného podsvetia obchodu s diamantmi, z ktorého sa už nedokáže vymaniť sám bez cudzej pomoci. Lucas zúfalo hľadá únikovú cestu zo sveta, odkiaľ niet návratu. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (126)

Shitonit 

všetky recenzie používateľa

Nene. není to špatnej film, sic mě tam chvílemi srala ta zubajda, ale od chvíle kdy se Lucas pobratřil s Borisem :-) to je fakt dost dobrý... tím si mě získala.. Ještě si Lucas s Borisem mohli navzájem vykouřit prdel.. No chvílema to bylo spíš ujetý porno než drama. Každopádně Keanu zde opět hraje takový to svoje "nevím odkud kam a proč tam jdu" , půl filmu čumí jako kachna před grilováním, a jestli nechcete bejt nakonec nasraný, mrkněte se na začátku na konec. ()

Cappuccino 

všetky recenzie používateľa

Siberia nie je žiadnou cieľavedomou kriminálkou alebo napínavým thrillerom. Do žánru neprináša nič než podpriemernú snahu s výnimočným hercom, ktorý však pri podobne nezáživnom scenári nemôže urobiť žiadne veľké zázraky. Ak nepatríte medzi skalných fanúšikov Keanu Reevesa, filmu sa pokojne oblúkom vyhnite. A možno to urobte aj v prípade, že Reevesovi tak ako ja veľmi fandíte. Neprídete skutočne o nič. 3/10 ()

Reklama

AlfaNumerO 

všetky recenzie používateľa

To bylo tak vírdou, že na to i snad turecké hvězdné války chvilkami spokojeně pomrkávaly. Nemůže se tomu upřít určitá originálnost v chování postav, kdy například Keanu volá ženě, že je na pokoji a že jí miluje, aby za 10 minut ojel nějakou neznámou šlapku od baru. Úplné finále končící Keanuho... jsem vážně nečekal. Hlavně za toto překvápko bych tomu 55% dal. Jinak opravdu čpějící průměrem. ()

pekos 

všetky recenzie používateľa

Tak toto sa producentom nevydarilo. Film, odohrávajúci sa v Rusku, na Sibíri, by mohol byť celkom zaujímavý, no to by scenár musel napísať gramotný človek, so znalosťou ruskej reality. Je až neuveriteľné , koľko naivnosti, hlúposti, a regionálnych nezrovnalostí, prepojených s romantickou zápletkou, plnou sexu, sa zmestilo do tohto filmu. Už len predstava, že profesionálne sa tváriaci americký obchodník uzatvorí "deal s mužíkmi" na veľkú dodávku vzácnych diamantov je prinajmenšom naivná. Ak k tomu pridáme pracovníkov FSB, čiže KGB, ktorí sú vo filme na úrovni Mr.Beana, potom bude lepšie, ak sa tomuto filmovému skvostu oblúkom vyhnete. Ani taký charizmatický herec, akým je Keanu Reeves, nemôže byť v tomto prípade lákadlom. Celkový dojem z filmu je veľmi rozpačitý, pričom jeho úroveň zachraňuje snáď len posledná scéna, ktorá uplynie tak rýchlo, že sa nestihnete ani zorientovať, kto a z ktorej strany sa pohybuje v zábere kamery. 2* len za dobrý a logický záver príbehu. Škoda, na film som sa veľmi tešil. ()

Figu 

všetky recenzie používateľa

Keana mám moc rád a v podstatě kusance s ním beru za jednoznačnou záruku kvality, proto nekoukám na hodnocení a hned pořizuju filmek a pouštím... No tady jsem se spálil, jako asi 600 lidí přede mnou na tomhle našem oblíbeným portálku... Skrz toho chlapíka z Libanonu bych možná tu známku dal vyšší, jenže jak to skvěle popsal kolega Bourec " To, že do filmu práskneš K.R., pár mrdaček a konec bez happy endu, ti dobrej film udělat nepomůže!!!"! A tak se nese i můj názor! No zas na druhou stranu, zabil jsem u jinejch pičovin daleko víc svýho života, než u téhle hodiny a třičtvrtě... 45% ()

Galéria (19)

Zaujímavosti (2)

  • Značka vodky Sibirskaya Rosa – v překladu „Sibiřská rosa“, která se objeví ve filmu, ve skutečnosti neexistuje. (ČSFD)
  • Natáčelo se Winnipegu v Kanadě a v Rusku v St. Petersburgu. (ČSFD)

Reklama

Reklama