Reklama

Reklama

Americký priekupník diamantov Lucas Hill (Keanu Reeves) vyráža do Petrohradu predať vzácne modré diamanty pochybného pôvodu. Keď sa mu obchod čoskoro skomplikuje, vydá sa na Sibír hľadať svojho partnera, ktorý zmizol aj s ich diamantmi. Tam sa zamiluje do Katje (Ana Ularuová), majiteľky sibírskej kaviarničky. Čím ďalej tým viac sa zaplieta nielen do vášnivého vzťahu, ale tiež do zradného podsvetia obchodu s diamantmi, z ktorého sa už nedokáže vymaniť sám bez cudzej pomoci. Lucas zúfalo hľadá únikovú cestu zo sveta, odkiaľ niet návratu. (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnotenie, recenzie)

Lacike

No jestli nadšených to nevím, ale po tvým komentu jsem se připravil na něco co v půlce vypnu a zase tak strašný to nebylo ale je to divnej zmatenej film kterej sám neví čím chce vlastně být každopádně ke zde uvedeným žánrům bych určitě přidal i žánr komedie.

na príspevok reagoval Lacike

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnotenie, recenzie)

Lacike

No občas je to tak debilní až je to vtipný. Nuda to je to nepopírám, ale po tom tvým komentu jsem čekal něco horšího. Za mě tak 30%

na príspevok reagoval Lacike

Predkozka

Predkozka (hodnotenie, recenzie)

Aneb vy hloupý kundy co dáváte štítky k filmům, příště mrdky nelžete, protože i podle toho si lidi vybírají filmy na večer mrdky zajebaný a když téhle sračce dáte nálepku(i když je do píči nad slunce jasné, že tohle se s thrillerem nikdy nepotkalo) tak pak podle toho ostatní i hodnotí, jako trhiller je to sračka, jako komedie(divím se že tu nálepku to nemá) nadpůrměrné dílo.

Predkozka

Predkozka (hodnotenie, recenzie)

Děkuji místním hloupým ubohým čůrákům a lidským mrdkám bez mozku, že téhle sračce dali nálepku  "thriller", díky vám zmrdům nemůžu jinak než odpadem, thriller to prostě není ;-)

duckman

duckman (hodnotenie, recenzie)

Nerozumim oblibenosti Johna Wicka, kterej vypada jako v rumunsku za dva dny vysranej prujem s Adkinsnem, Austinem a V. Jonesem a podobne nerozumim hodnoceni tohodle hloupyho vyseru s naprosto bezduchym scenarem, ten Reeves je tak nesympatickej curak, ze by nemel hrat postavy, ktere se doziji konce filmu podobne jako treba Ch.Bale, kteryho snad nesnasim jeste vic.

Reklama

Reklama