Reklama

Reklama

Epizódy(12)

Recenzie (4)

Milsa 

všetky recenzie používateľa

Zaujímavý je spôsob, akým sa posúva dej seriálu. V každom diele seriálu sú vždy dejové línie z roku 2017 a 2037. Bez toho by to nebolo ono. Najprv všetko vyzerá chaotické a neskôr začne všetko do seba zapadať. Ale povedal by som, že dosť otázok zostalo nezodpovedaných. ()

Krysap 

všetky recenzie používateľa

Zvláštní - je to sci-fi s dobrým příběhem, jsou tam dobří herci, dobrá hudba, v každým díle se toho dost děje.. a přesto mě to nějak začalo v půlce nudit.. Každopádně podle mě Jihokorejci dokázali, že sci-fi jako takový zvládají zcela s přehledem, pokud se to trochu víc do detailu promyslí, tak by mohli dokázat natočit nějakou pořádnou cyberpunkovou pecku. ()

Reklama

albionlady 

všetky recenzie používateľa

Seriál, ktorý si podľa mňa od fanúšikov kórejských drám zaslúži viac pozornosti. Odohráva sa v priebehu tridsiatich rokov. Začína rokom 2007 (ku ktorému sa potom vraciame prostredníctvom flashbackov), a potom je rozdelený na dve hlavné časti: Beta Project z roku 2017 a Brave New World z roku 2037. Priznám sa, že niekoľko prvých častí ma polhodina z prítomnosti (teda roku 2017) bavila o čosi viac. Páčilo sa mi rozvíjanie príbehu s bratmi, umierajúcimi študentmi a záhadnou mimozemšťankou. Skok o dvadsať rokov do budúcnosti spočiatku pôsobí trochu mätúco, lebo ešte celkom nechápete, čo presne sa deje. Keď však približne v štvrtej či piatej epizóde dôjde k veľkému "odhaleniu", postavy z prítomnosti a budúcnosti sa postupne začnú prepájať a jednotlivé dieliky mozaiky do seba začnú pekne zapadať. Príjemne ma prekvapilo, že aj keď sme sa v budúcnosti dozvedeli, že plán, ktorý postavy kujú v minulosti, nakoniec vyjde nazmar, vôbec to nekazilo radosť z pozerania. Práve naopak, všimli ste si vďaka tomu veci, ktoré by vám inak až tak do očí neudreli (SPOILER: Narážam najmä na scénu, keď sa Woo Jin lúčil so všetkými hlavnými postavami a oni to brali len ako také obyčajné "ahoj" na konci všedného dňa. My, diváci, sme však vedeli, že už nikdy viac sa nestretnú). Čo sa týka hereckého obsadenia, vymenila by som asi len predstaviteľa Park Dong-Guna, ktorý mi prišiel dosť nevýrazný a jeho herecké umenie spočívajúce v nadvihnutom obočí a pootvorených ústach mi na úlohu hlavného prefíkaného záporáka nestačilo. Chcelo by to niekoho desivejšieho :D. Hudba skvelá, všetko fajn, len cliffhanger úplne na konci seriálu ma vytočil, keďže druhej série sa asi nedočkáme. ()

Mkqp 

všetky recenzie používateľa

Příběh a děj se scénářem mi přijdou vymazlené, jenomže i přesto mě Circle nezaujal, tak jak bych čekal. To bych nejspíš připsal postavám/hercům. Spousta z nich je nevýrazných, průměrně zahraných a způsob jakým jsou napsané mi přijde místy hodně plytký. Co se mi, ale hodně líbí, tak propojování dějových linek z různých časových úseků dohromady. Každou informaci se divák dovídá v ten pravý čas, aby se ony úseky propojovaly a nepřekáželi si. Sice si člověk občas mohl něco domyslet předem, nicméně to ve mě celkový dojem nijak neovlivnilo. Circle si určitě zaslouží širší pozornost. Velmi milé překvapení, jen z konce jsem se bohužel cítil nepohodlně a poslední dva díly mi vadily. ()

Galéria (32)

Reklama

Reklama