Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenzie (216)

plagát

Za snami až na Mars (2022) 

Celkom podarený film, len to miestami kazila tá silená bláznivosť. Stálo to za pozretie.

plagát

Kyslík (2021) 

Celkom zaujímavé prevedenie na pohľad nudného filmu. Ono je to zaujímavé, ak film, v ktorom hrá prakticky jedna postava dokáže diváka zaujať. Film má celkom nečakaný koniec a zaujímavé je to až do konca

plagát

Traja bratia (2014) 

Prespievané rozprávky, ktoré majú jednoduchý príbeh, keďže sa tam len spieva a musia sa tam napchať všetky tie tri, ktoré vraj každý pozná. Takže na jednej strane nič moc, na druhej strane, pozerať sa to dá. Koniec to ale nemá žiadny. Ten by sa tam pýtal, takže hviezdička dole.

plagát

Na hrane prežitia (2020) 

Celkom zaujíavý film, ktorý, ale čerpá z filmu Na hrane zajtrajška. Na kvalite to neubralo, keďže až do konca nie je jasné ako to dopadne. A to tentokrát platí absolútne doslova.

plagát

57 vteřin (2023) 

Zaujímavý nápad cestovania časom.

plagát

Zlodeji času (2002) 

Také príjemné sci-fi, ktoré ani nie je nudné ani premakane úžasné.

plagát

Černé zrcadlo - DJ na odstřel (2017) (epizóda) 

Toto sa tiež podarilo. Celé zle, aby to nakoniec ukázalo, že je to vlastne úplne inak. Chvíľu mi trvalo, kým som koniec spracoval a došlo mi to. Ale jednoznačne jedna z najlepších epizód.

plagát

Černé zrcadlo - USS Callister (2017) (epizóda) 

Tento diel sa skutočne podaril. Najprv to vyzeralo ako nejaká paródia na Star Trek, ale nakoniec sa ukázalo, že všetko malo svoj význam.

plagát

V ráji (2023) 

Prekvapujúci film. Vyzerá to tak jednoducho. Ale nakoniec je to sled nie, áno, nie, áno, nie, áno, atď., ten koniec sa vytušiť nedá. Ukazuje to ale akí sú ľudia nevyspytateľný. Podľa popisu to vyzerá na jednoduchý film, ktorý ma tak veľmi nelákal, ale má to v sebe o dosť viac. Za toto jednoznačne plný počet.

plagát

Neriadená strela (2010) 

Je to komédia. Miestami trochu trápna, ale inak sa to pozerať dalo. Možno som čakal viac, ale na druhej strane, nebolo to zlé. Za trápošiny ale hviezdička dole.

Ovládací panel

Fanklub

(1)