Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Každý týždeň Max a Annie organizujú zábavný „herný“ večer. Maxov charizmatický brat Brooks však pripraví tentoraz hru, akú ešte nezažili - riešenie záhadnej vraždy, pričom nezabudne ani na falošných gangstrov a federálnych agentov. Takže aj Brooksov únos je súčasťou hry... alebo nie? Keď sa šesť súťažechtivých hráčov rozhodne vyriešiť prípad a vyhrať HRU, postupne zistia, že ani táto „hra“, ani Brooks, nie sú úplne tými, čo si mysleli. Počas jednej chaotickej noci sa priatelia ocitnú až po uši v deji a každé nové zistenie obráti ich situáciu hore nohami. HRA nemá pravidlá, ani body a hráči netušia, kto ju ešte zdieľa s nimi... (Continental film)

(viac)

Videá (8)

Trailer 2

Recenzie (474)

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Koniec je typický flák typu , parta looserov zneškodní crime lorda. Ale mimo konca je to perfektná komédia. Už je to nejaký čas som sa takto schuti zasmial. " Glass tables acting really weird tonight". Jason Bateman rules. Jeho komédie mám rád. Vždy mi prišiel sympatický. McAdams je naspapanie a do toho skvelý Plemons a Lamorne Morris. Vtipy z guľkou, s Denzelom, so stolíkmi a "jednozáberovka" s vajcom sú vrcholy filmu. Má to tempo. Má to vtip. A dobre sa na to pozerá. Michael C. Hall si svoj malý štek berie celý pre seba. Pohodová oddychovka, ku ktorej sa budem veľmi rád vracať. ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $37miliónovTržby USA $69,179,066Tržby Celosvetovo $117,679,066Tržby za predaj Blu-ray v USA $2,689,669Tržby za predaj DVD v USA $5,964,754║ Úvodom to vypadalo zas na riadne praštenú podprahovú bejkovinu, nakoniec ale sa to rozhýbalo v celku konzumnú a miestami aj príjemne zábavnú praštenú nočnú hru. /60%/ ()

Reklama

H34D 

všetky recenzie používateľa

Jestli poslední roky ve filmovém průmyslu něco nechápu, tak proč se netočí více nestupidních a netrapných komedií. Game Night je je stupidní jen trochu a příjemně, jinak se jedná o docela zamotanou legrácku, která v sobě obsahuje překvapivě velkou porci napětí a akce (na poměry komedie samozřejmě). Večer s noční hrou se povedl, byť zasmát jsme se mohli i více. 7/10 ()

Kaka 

všetky recenzie používateľa

Vcelku zábavná taškařice, která střída obvykle průměrné komediální momenty s dost neobratnými akčními pasážemi, za podpory prazvláštního použití miniatur a atypických kamerových záběrů, zřejmě ve snaze být za každou cenou zajímavá. Místo se daří více, místy méně. Pořád je ale přítomný pozitivní element sympatické hlavní dvojice, kde dominuje převážně Rachel McAdams a naprosto parádní vsuvky s Denzelem Washingtonem. Dialogová interakce je fajn, jen divák musí akceptovat, že je to vlastně děsná ptákovina od A až do Z. ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Myslím, že keď sa niekto odhodlá pojať Rkovú komédiu staromódne ( ale v modernom háve ), väčšinou to dopadne fajn. Príkladov je dosť ( MY SME MILLEROVCI ) a ja som stále len rád za podobné prírastky. Svižná a naozaj vtipná, hláškujúca akčná komédia, ktorá si možno zmýlila tisícročie ( vzhľadom na to, aké trápne žánrové kúsky sa dnes točia ), ale pobaví tých, ktorí na tie tisícročia predchádzajúce nezabudli. ()

Galéria (54)

Zaujímavosti (15)

  • Celosvětová premiéra proběhla 15. února 2018 na Novém Zélandu. (Varan)

Súvisiace novinky

Chris Pine v adaptaci slavné stolní hry

Chris Pine v adaptaci slavné stolní hry

15.12.2020

Herec Chris Pine (Král psanec, Wonder Woman) se čerstvě upsal chystané adaptaci slavné stolní RPG Dungeons and Dragons. Film vzniká kolaborací mezi studii Paramount, eOne a hračkářského konglomerátu… (viac)

Sony chystá remake Schůzky naslepo

Sony chystá remake Schůzky naslepo

02.08.2018

Málokdo by si dnes tipnul, že prvním filmem Bruce Willise (Poslední skaut, Smrtonosná past), byla kdysi romantická komedie Schůzka naslepo. V ní si zahrál úředníka a věčného smolaře, kterému se… (viac)

Reklama

Reklama