Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po katastrofálnej zrážke s autom sa Dana (Shauna Macdonald) ocitne pripútaná k lôžku. V depresívnom prostredí nemocnice sa jej stav ešte zhorší, keď zistí, že ju v noci niekto sleduje. Nikto jej neverí, ale čoskoro je jasné, že v nemocnici niečo nie je v poriadku a že boj o život ani náhodou nekončí. (Marceloo)

Recenzie (28)

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Žena sa po nehode a prežití klinickej smrti ocitá pripútaná na lôžku v nemocnici, v ktorej straší vraždiaci duch jedného z bývalých zamestnancov. Ten totiž pred rokmi vraždil deti a spáchal samovraždu. Hlavná hrdinka sa odrazu ocitá v ohrození života, ale ako vždy jej nikto neverí. Pekné nakrútený duchársky kúsok s niekoľkými funkčnými ľakačkami a celkom podareným duchom. Len škoda, že jeho vyčíňanie je prevažne mimo záber. Pravdepodobne sa opäť jedná o horor s ratingom PG-13, čo je na škodu. Záver aspoň trochu prekvapil. Síce sa nejedná o nič ohurujúce, ale silnejší priemer dávam s čistým svedomím. ()

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Po katastrofálnej zrážke s autom sa Dana (Shauna Macdonald) ocitne pripútaná k nemocničnému lôžku. V depresívnom prostredí nemocnice sa jej stav ešte zhorší, keď zistí, že ju v noci niekto sleduje. Nikto jej neverí, ale čoskoro je jasné, že v nemocnici niečo nie je v poriadku a že jej boj o život ešte nie je u konca. - Mám rád takéto horory, ktoré nízky rozpočet šikovne zakryjú láskou pre žáner a úprimnou snahou vytvoriť niečo zaujímavé. Už predchádzajúce projekty tohto tímu sa mi páčili a bol som zvedavý na tento počin s jednou z top britských hororových herečiek v hlavnej úlohe. Výsledok sa mi páčil. Shauna podala ako vždy parádny výkon, efekty boli v rámci rozpočtu zvládnuté pekne a pár strašidelných scén bolo účinných. Nails má ako záporák podla mňa dosť potenciálu a vôbec by mi nevadilo, keby sa tento horor o pár rokov dočkal pokračovania. + herečka z The Descent, The Descent: Part 2 a Howl + herec z Dark Touch ()

Reklama

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Celkem obstojné strašení z nemocničního prostředí, kde řádí bubák s nehtovou úchylkou. Strašidlo celkem ušlo, najde se nějaká ta lekačka a problém jsem neměl ani s herci. Výtka míří především k atmosféře, která měla být hutnější a postrádal jsem trochu té krve navíc. Škrábance mi v tomto případě nestačí. Ale i tak to vidím jako lehký nadprůměr a solidní debut v jednom. 65% ()

JASON_X 

všetky recenzie používateľa

Vcelku tuctový příběh povyšuje na slušnější průměr jeho řemeslné zpracování, a to navzdory zjevně nevysokému rozpočtu. A taky evropské tempo mi docela sedlo. Ovšem z takhle banálního scénáře by nějak extra záživnou a vzrušující podívanou nevykouzlil asi nikdo. Vražedný duch v nemocnici, no páni. Ale na irské poměry je to nejspíš v rámci žánru hodně dobrá práce a já pochybuju, že by takovéhle divácky nenáročné, ale profesionálně zmáknuté horrorové kousky mohly někdy v nejbližších letech vzniknout i u nás. Několik pěkných lekaček, pěkná držka ducha a jedna docela zajímavá scéna (Trevor & monitor). Jako oddechovka před spaním naprosto v pohodě. ()

misterz 

všetky recenzie používateľa

Ducharina, ktorá bola po technickej stránke celkom dobre zvládnutá. Páčila sa mi hlavne kamera, strih a ani muzika nebola zlá. Hororové prvky tiež ušli, dokonca bubák pri niektorých scénkach celkom príjemne zamrazil. Navyše keď mala prísť lakačka, tak vždy prišla v tej správnej chvíli, čo taktiež kvitujem. No žiaľ všetko tu stojí a padá, resp. sa rúca so stupídnym obsahom a všeobecnou nelogikou väčšiny situácií. Nemôžem si pomôcť, to je niečo, cez čo sa ja nedokážem preniesť. To, že to malo slabé a ošuntelé mysteriózne základy by som aj oželel. Čo je stokrát horšie je fakt, že samotná dejová linka je vyskladaná vlastne len z problémových miest a scén, ktoré ma nanajvýš ak len tak vytočili. Napr. to čo bolo za nemocnicu s 5 a pol ľuďmi? Kde sa všetci na konci podeli? To sa pacienti liečili bez personálu? Len s ošetrovateľom a riaditeľkou? Je normálne, aby psychiater chodil za pacientami keď spia a hlboko v noci? Prečo nemohli pacientku preložiť inde?... atď...atď... tak by sa dalo pokračovať aj na tri strany. Skrátka všeobecný, obsažný obraz o tomto snímku je hrozne iracionálny, nereálny a dosť iritujúci, čo výrazne uberá na hororovej atmosfére. No a tá pointa na záver.... to už bola vážne len rana z milosti. Snímok vzhľadom k slušnej technickej výbave mal rozhodne naviac. Chcelo to len triezveho scenáristu, nič viac. Podpriemer. 40/100 ()

Galéria (4)

Reklama

Reklama