Reklama

Reklama

Píší se 80. léta minulého století, Detroit zachvátila epidemie cracku a drogám byla vyhlášena nemilosrdná válka. Mladý gangster vypráví působivý skutečný příběh dělníka a jeho dospívajícího syna, Ricka Wershe Jr., který se stal tajným policejním informátorem a později drogovým dealerem, aby nakonec skončil na doživotí ve vězení. (Bontonfilm)

(viac)

Videá (4)

Trailer 1

Recenzie (86)

EvilPhoEniX 

všetky recenzie používateľa

Za me neskutečná pecka a k plnému počtu nejsem daleko. Miluji tyhle novodobé gangsterky z podsvětí, kde se zaplete mladý klučina, aby se z něj nakonec stal nejmladší drogový baron v historii vůbec. Má to solidní tempo, skvělé herecké výkony Matthew McConaughey je vynikající a nováček Richie Merritt to zahrál bravůrně. Dojde i na násilí a atmosférou mě to strhlo neskutečně. Skvělá zábava a pro fanoušky podobných filmů povinnost. na IMDB 6,5 zdejším hodnocením bych se neřídil. 80% ()

iXtr3m3 

všetky recenzie používateľa

Slušná práca všetkých zúčastnených až na samotný scenár, ten mohol byť lepší. Na pohľad slabé hodnotenie, len tri hviezdy, ale určite nie márne. McConaughey je skvelý ako vždy a ostatní tiež ušli. Ale chýbala tomu väčšia myšlienka, resp. dokonalejšie spracovanie, aby to mohlo aspoň z diaľky pomrkávať na velikánov s menami Al Pacino, Robert De Niro, Joe Pesci či novších počinov American Ganster či famózny koncert Nicholsona, Damona a DiCapria v Departed. Toho popri tom všetko aj pri najväčšej snahe vyzerá len ako chudobný televízny príbuzný. Už aj Deppov Black Mass bol lepší. Nevadí. Lepšie niečo z daného žánru ako nič. ()

Reklama

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Životopisný film o jednom mladíkovi z nefunkčnej rodiny, ktorý sa zapletie do drogového biznisu. Hlavný hrdina pôsobí celý čas jak zbitý pes a príliš neprejavuje emócie, takže charizmou si diváka nezíska. A rozhodne to nie je ani žiadny svätec, takže nie je dôvod mu fandiť. To že ho využije a nepodrží FBI, nevidím ako niečo podstatné. Za svoj spackaný život si mohol hlavne sám. Film je po každej stránke priemerný, ale nenudí. Celkom som bol zvedavý jak to celé dopadne. Asi najviac zaujme Matthew McConaughey ako neschopný Rickov otec. Celkovo to je film na jedno pozretie. 5/10. ()

herr_carter 

všetky recenzie používateľa

Že svou roli perfektně vystřihne McConaughey, o tom člověk snad ani nemůže na chvíli zapochybovat - co tady ale předvádí neznámý pan Richie Merritt, to je neskutečný herecký koncert. Tenhle kluk s obrovským hereckým nadáním, jakoby se v chudé čtvrti pro svou roli dealera a syna pochybného tatínka, coby prodejce zbraní, narodil ! Fakt smekám před jeho autentickým výkonem a obecně před tímhle filmem, který mi přivodil husí kůži...................moje hodnocení = 8 z 10. ()

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $29miliónovTržby USA $24,011,188Tržby Celosvetovo $25,953,002 ▐ Matthew McConaughey opäť výborný, ten jeho fagan skôr otravný ale dobre do takého tipu filmu to celkom sadlo. Dejovo to celkom dobre sypalo, občas nejaká ten zaujímavý zvrat. /55%/ ()

Galéria (18)

Zaujímavosti (2)

  • Celosvětová premiéra proběhla 31. srpna 2018 na Telluride Film Festival. (BMW12)
  • Natáčelo se od 21. března do 6. června 2017 v Clevelandu, Detroitu, Las Vegas a Miami. (BMW12)

Reklama

Reklama