Reklama

Reklama

The Scarecrow

  • Veľká Británia The Scarecrow

Obsahy(1)

Vítejte v továrně na 100% přírodní produkty. Pohlédněte do očí opravdové krávě a udělejte si volské oko z vejce od opravdové tovární slepice. Nebo jděte tam, kde je ještě poslední kousek skutečné přírody. (Jezinka.Jezinka)

Recenzie (4)

PinokKio 

všetky recenzie používateľa

Vegetariáni zaplesají (a strašáci zřejmě taky) .. ovšem i mně, a to jsem masožravec, se tenhle kraťas, z tohohle šedýho mechanickými vranami ovládanýho velkoměsta plnýho shonu a smutku, líbil .. a obzvlášť ta písnička. ()

Reklama

Carol Pifková 

všetky recenzie používateľa

Smutné a pravdivé. Snažím sa stravovať zdravo ku všetkému aspoň jeden druh zeleniny bla bla ale nie som v tom až tak perfektná pretože zjem občas blbosti a napr. nejem hovädzie (pretože zdravé je), ktoré je rozhodne veľmi malé zlo oproti kuracine. Človek nikdy nevie z čoho sú tie kuracie prsia také veľké. Teda vie, ale nemusí to tak byť vždy ale väčšina si to aj tak myslí. To je fuk ale proste presne pre tie smutné kravičkovské oči, ktoré sa objavili i tu, nejem hovädzie a takisto ani pre kvičkovské smutné oči bravčové. Žiadny králičkovia, srnčekovia atď. Nie je to kvôli tomu aby som mohla poučovať druhých prečo by mäso jesť nemali. Je mi ich proste ľúto a hotovo. Nič viac v tom nie je. Sliepky neznášam a nie je mi ich ľúto keď ich mám na tanieri i keď pravdou je, že cítim ľútosť voči nim keď viem ako to na niektorých slepačích farmách chodí a predstavím si to aj keď ich fakt neznášam. Tak či tak to bolo smutné a nehorázne pravdivé. V dnešnej dobe to je samý McDonald a KFC, taký a onaký polotovar. Instantná polievka, mrazené rezne atď.. Len tak mimochodom animácia pekná, kravičky ľúbezné aj keď smutné a strašiaci roztomilouškí. ()

Galéria (11)

Reklama

Reklama