Reklama

Reklama

Lesní lupiči


Epizoda 2 (E02)

(epizóda)
Belgicko, 2017, 46 min

Predloha:

Louis Paul Boon (kniha)

Hudba:

Hans Mullens
(ďalšie profesie)

Obsahy(1)

Héloïse se setká s nápadníkem. Coffijn odolává nátlaku Barua, který chce reformovat městskou hlídku. Jan oznámí Embovým, že Emiel je mrtvý, ale nepřizná svoji vinu. (Netflix)

Recenzie (2)

Necrotongue 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tak jo, i druhá epizoda přinesla děj, u něhož jsem se bavil, nejvíc jsem si asi užíval prodej (pardon, vlastně námluvy) Héloïse, protože jsem v živých barvách viděl, jak angažovaným feministkám praskají žilky:-) Zatím se Belgičanům daří udržet mou pozornost, a to zatím ani nenasadili JCVD. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Svadba z rozumu, lupiči vykreslený ako obyčajný zločinci, ktorý zabíjali sedliakov ktorý neboli o nič bohatší ako oni sami a postoj správcu sirotinca k deťom v danom období predsa len poskytlo vernejší obraz vtedajšej doby ako ju mi vnímame. Silnou scénou boli najmä dve obesené deti po útoku konkurenčnej bandy lupičov. Kostými atmosféra aj príbeh v poriadku, trochu emancipácie pti sobáši tam bolo, ale tak primerane. Svadby z rozumu sa väčšinou robili medzi panovníkmi predsa len v útlejšom veku potenciálnych manželov, ale v porovnaní s prvou epizódou predsa len o čosi lepšie. ()

Reklama

Reklama