Reklama

Reklama

The Barn

Trailer

Obsahy(1)

Halloween roku 1989: partia kamarátov sa vyberie na koncert známej skupiny. Po ceste však zablúdia a ocitnú sa v malom mestečku, kde sú nútení zastaviť. Čas si krátia zábavou pri opustenej stodole, ktorú sa rozhodnú preskúmať. V nej však prebudia zlo, ktoré sa tu dlhé roky skrýva. Legenda troch démonov, krvilačného baníka, strašiaka, ktorý stráži kukuričné pole a muža s tekvicou namiesto hlavy, v noci ožíva a zdá sa, že tohtoročný halloween nikto neprežije. (Marceloo)

(viac)

Recenzie (5)

MightyHal 

všetky recenzie používateľa

Očividně dementní osazenstvo ČSFD to nepochopilo :D Ano, tento film vzdává poctu 80s filmům, ale ne těm které myslíte. Tady se hlavně tvůrci snažili naladit na vlnu těch odpadních a nízkorozpočtových osmdesátkových bizárů (ano, 80s není jen Freddie Krueger a Chucky). K tomu logicky patří absurdní dialogy, přehrávání a vtipný gore. Celé té atmosféře navíc pomáhá VHS filtr díky které ta absurdní cheesy atmosféra funguje o dost lépe. Stejná pochvala patří i retro barevnému nasvícení, skvělému soundtracku i pokusům o navození atmosféry. Prostě na to že se jedná o velice low budget horor/komedii tak místami musím smeknout. Co mě i překvapilo tak je i kadence góru, kterého je tu hooodně. Jasně často si pomáhají berličkami že nevidíme úplně všechno či nějaký gore je udělaný tak na půl ale i tak výborná práce. Co ale musím zkritizovat je že i když debilní dialogy ve filmu jsou na schvál (od začátku se to nebere vážně), tak někdy to prostě není vtipné a ne vše vás tu dokáže pobavit. Holt jde vidět že na tom dělali jen nadšenci a ne zkušení tvůrci, kteří by to dokázali v jistých místech lépe uchopit. Takhle tu i je pár hluchých míst. I přes to ale se opravdu jedná o fakt skvělou žánrovku a poctu debilním low budget 80s hororům. Těším se na dvojku! ()

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Počas Halloweenu v roku 1989 sa partia kamarátov vyberie na koncert známej skupiny. Po ceste však zablúdia a ocitnú sa pri malom mestečku, kde sú nútení zastaviť. Nájdu opustenú stodolu, pri ktorej chcú stráviť večer. Čas si krátia zábavou, až pokým sa nerozhodnú vstúpiť do stodoly, ktorú našli. V nej totiž prebudia zlo, ktoré sa tu dlhé roky skrýva. Legenda troch démonov, krvilačného baníka, strašiaka, ktorý stráži kukuričné pole a muža s tekvicou namiesto hlavy, v túto noc ožíva a zdá sa, že tohtoročný Halloween nikto neprežije. - O tomto sa na hororovej scéne hovorilo už dlhšie, ale od amatérskej nezávislej produkcie sa nič prevratné očakávať nedá, aj keď ako na poctu Slasherom z osemdesiatych rokov sa na to pozerá príjemne. Herecké obsadenie hrá príšerne, čo by mi vôbec nevadilo, keďže s tým sa u týchto hororov počíta, ale prekvapilo ma nepríjemne priškrtené gore a slabé masky, na ktorých sa tieto nízkorozpočtové horory snažia často stavať a vo výsledku to funguje. Ešte horšie to robí fakt, že sú tu použité aj úsmevné efekty, bez ktorých by sa to určite zaobišlo. Potešila ma dobrá hudba, zaujímavé prostredie a rôzne halloweenske legendy, ktoré ja osobne milujem. Ako nenáročná pocta 80's Slasherom je to znesitelné, ale na urobenie parádneho dojmu tomu chýbalo až príliš vela. + herečka z Disciples a A Blood Story ()

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Mnoho dnešných hororov by chcelo evokovať RETRO klasiky dekád minulých, no iba máloktorým sa to úspešne podarí. A toto je len ďalšia prvoplánová, trápna & otravná kokotina, ktorá NEVIE čo so sebou a ktorej tvorcovia to majú v hlavách očividne vykradnutejšie než postavy z ich filmu. ()

ARI50 

všetky recenzie používateľa

Hrozně mám rád horory kde jde vidět záběr mimo, plus mladé nevyužité kousky. Nápad nebyl špatný ale všechno okolo ano. ()

Reklama

Reklama