Reklama

Reklama

The Midnight Man

  • Nový Zéland The Midnight Man
Trailer 1

V roku 1953 hrali tri deti tajomnú Polnočnú hru, pomocou ktorej prebudili krutú entitu. O viac ako šesťdesiat rokov sa dvojica tínedžerov úplnou náhodou dostane k tejto hre. Rozhodnú sa ju rozohrať, lenže to, čo sa začalo ako nevinná zábava, sa čoskoro mení v najhorší zážitok ich mladých životov. Démon z Polnočnej hry sa opäť vracia a túži po nových obetiach. (Marceloo)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (69)

pornogrind 

všetky recenzie používateľa

The Midnight Man je velice slušnej hororovej kousek kterej mě hned několikrát dokázal překvapit. Třeba hned začátek. Ten mě značně namlsal a řádně navnadil. Ikdyž je fakt, že poté tempo(logicky) trošku opadne. Dalším překvapením pro mě byla(jelikož jsem si nečetl titulky kdo v tom hraje) účast dvou hororových legend-Roberta Englunda a Lin Shaye. Navíc jde o film napínavej, atmosferickej, dojde i na krev i na nějakou tu gore scénu. Za mě spokojenost. 4hvězdy. ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Snímek „The Midnight Man“ považuji za rozhodně povedené dílko, takovou tu klasickou pocornovou hororovou zábavu, kterou bych si klidně dal i v kině. Není to nic opravdu hlubokého, geniálního, ale je to film, který mě bavilo sledovat, a to rozhodně není na americký horor málo. Kdyby byl alespoň takový každý americký hororový film, tak si nemám moc na co stěžovat. ()

Reklama

Karamanlis 

všetky recenzie používateľa

The Midnight Man má sľubný hororový aspekt, umocnený vcelku dobrou atmosférou filmu a solídnymi vizuálnymi efektami. Škoda, že niektoré nádejné veci sú tu utopené v nekonečnej tme, ktorá vyplýva zo scenára (hrátky s Midnight Manom totiž môžu prebehnúť len za tmy), tiahne sa celým príbehom a po určitej dobe začína pôsobiť rušivo. ()

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Tak toto beriem všetkými desiatimi, dostal som všetko, čo od hororovej novinky čakám. Už to nečakané zmasakrovanie detí na začiatku svedčilo o odvahe režiséra. Zápletka jednoduchá - tajomná hra, ktorá privolá zlého démona. Ten sa celkom podaril, ale omnoho väčšie zimomriavky mi tu privodila Lin Shaye. Tá bola miestami až odporne desivá (v dobrom slova zmysle) a po tomto výkone by som ani nezaspal, keby som si ju nepridal medzi top herečky. Temný, napínavý horor, s vynikajúcim gore!!! Dokonca aj celkom solídny Insidious 4 sa môže skryť. Ale jasné, to najlepšie sa do našich kín nikdy nedostane (nakoľko by to bolo pre 13-ročné deti asi dosť veľké sústo). ()

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Ja som už podľa traileru tušil, že toto mi sadne, ale nakoniec to bolo ešte lepšie než som čakal a samozrejme lepšie než všetky tie dnešné americké kinoshity, netflixshity a pod... Audiovizuálne je to skoro ako z Wanovho univerza, snáď až na to frekventovanejšie CGI, obsadené je to v pohode; Lin Shaye je už síce opozeraná jak stará metla, no mňa skôr potešilo pár minút Roba Englunda a predovšetkým fešanda Gabrielle Haugh, ktorá nedávno zažiarila v Jeepers Creepers 3. Avšak najdôležitejšie je, že je to v podstate nenudiace, atmosférické a hororovo funkčné, čo sa aktuálne už dá bohužiaľ povedať len o malom zlomku hororovej produkcie. ()

Galéria (30)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené