Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizódy(10)

Videá (13)

Trailer 1

Recenzie (16)

muti 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Closeup scény na neurotickú mimiku hlavnej hrdinky a jej rozšklabený výraz sú miestami fakt otravné, prehnané a takmer v každom jej zábere. Dúfal som že v tejto sérii uvidíme viac aunt Lidiu a nejakú pomstu voči nej. Ak bude niekedy šiesta séria tak predpokladám že vlak bude mať prekvapivú politickú zastávku a konečná bude v New Betlehem. Ináč v pohode ukončenie seriálu ()

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

pátaá řada je rozhodně lepší než čtvrtá, i když pár hluchých míst by se také našlo a kdyby celá řada měla o dvě epizody méně, nic zásadního se nestalo. Děj se každopádně hnul poměrně zajímavým směrem a i když je June velmi často na pěst a chvílemi mě dost s*ala, závěr slibuje že šestá řada by mohla stát opravdu za to...70% ()

Reklama

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Podľa mňa jednoznačne najlepšia séria. Až sa chce napísať, prečo takto intenzívne nepoňali tvorcovia nielen tú predchádzajúcu, tak trochu slabšiu, ale aj tie prvé dve. Ale nebuďme nespravodliví, Príbeh služobníčky je jeden z najdepresívnejších seriálov súčasnosti a nesnaží sa o tom prvoplánovo. Niektoré dialógy sú bez preháňania geniálne a nemohli byť lepšie, Jednotlivé dejové línie sa prepájajú v tých najlepších momentoch a nachádzame medzi nimi inteligentné paralely. Takže neostáva nič iné len skonštatovať, nech je tu už záverečná séria. ()

Baru.Class 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Série The Handmaids Tale jsou na tom pro mě stejně jako The Walking Dead - první série jsou skvělý, surový, drsný, a pak pomalu se to začne stáčet na vazby mezi lidi, na sociální stránku věci a to pro mě už není až tak záživný. Charakter June mě postupně začal dost iritovat - vždycky, když se tváří rádoby drsně, tak mám pocit, že bude zvracet. Je ale fajn postupně odhalovat linky u postav jako je teta Lydia nebo Janine, dokonce i Serena je zábavnější než June. Snad se pro ně najde víc prostoru i v poslední ohlášené šesté sérii. ()

Streeper 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Začátek mi přišel strašný, hlavně, když tak byla June. Já si nemohla pomoct, ale šíleně mi její postava lezla na nervy a měla jsem chuť jí dát facku, ať se probere. Naštěstí se to v průběhu seriálu zlepšilo a už se na to dalo koukat. Za mě nejlepší díly No Man's Land a Motherland. Ale jsem ráda, že už to další sérií skončí, už to natahujou až moc. ()

Galéria (101)

Reklama

Reklama