Reklama

Reklama

Santa Clarita Diet

(seriál)
  • USA Santa Clarita Diet
Trailer
USA, (2017–2019), 14 h 37 min (Minutáž: 26–36 min)

Tvorcovia:

Victor Fresco

Hrajú:

Drew Barrymore, Timothy Olyphant, Liv Hewson, Skyler Gisondo, Natalie Morales, Kaylee Bryant, Ricardo Chavira, Mary Elizabeth Ellis, Richard T. Jones (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(3) / Epizódy(30)

Bývali to obyčejní manželé, realiťáci, dokud se ona nezměnila a nezavedla je na cestu zkázy a smrti. V dobrém slova smyslu. (Netflix)

Recenzie používateľa Jaro.Krafcik k tomuto seriálu (3)

Série 1 (2017) (S01) 

Opäť sa netflix ukázal že ma aj lepšie seriálové kúsky, nie, vôbec to nebolo zlé. Fajn nápad a niektoré humorné scénky stáli za to. Vraj sú ďalšie dve série ešte lepšie, tak uvidíme. Zatiaľ dĺžka epizód a herecké obsadenie viac než dobré. 3* ()

Série 2 (2018) (S02) 

Tak určite o niečo lepšie ako prvá séria, dozvedáme sa tu pôvod nákazy, Joel a Sheila neustále bavia, výborne duo, ale aj ostatní. Ešte dám poslednú, tretiu a uvidíme čo to bude. Ale táto to ma za štyri zaslúžene a celkovo, asi aj seriál dostane takéto hodnotenie. Viac než dobré, epizódy maju stále dobrú dĺžku a tak sa človek moc nenudí. 4* ()

Série 3 (2019) (S03) 

Rovnako dobré ako druhá séria, no miestami slabšie. Každopádne, skončilo to ako to skončilo, tak som sám zvedavý čo prinesú tvorcovia, či vôbec bude ďalšia séria. Finálna epizoda bola parádna. Dvojica Hammondových, Sheila a Joel neprestávala udivovať ani v tretej serií. Aj keď už to nebolo také originálne. 3,5* ()

Súvisiace novinky

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2018

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD.cz tradičně sestavili trojku nej filmů a seriálů, uvedených do distribuce nebo na filmových festivalech v uplynulém roce. S pěti hlasy jednoznačně vyhrávají mezi filmy… (viac)

Reklama

Reklama