Reklama

Reklama

Horkýže Slíže - Nazdar!!!

(hudobný videoklip)
všetky plagáty

Recenzie (8)

Radko 

všetky recenzie používateľa

Každého raz dobehne jeho minulosť. Tentoraz vo forme kamoša z mladosti. Do dnešných dní ostal hipíckym bufeťákom. Dobre naladený pripomenie starému kamošovi, dnes novopečenému oteckovi na detskom ihrisku, divokú jazdu vlakom a následný žúr s dvomi Češkami. Starý kamarát Peter si v strachu pred prísne sa tváriacou manželkou na nič nevie spomenúť. ()

Karamanlis 

všetky recenzie používateľa

Výborná, svieža skladba a vydarený, mimoriadne vtipný videoklip k tomu. Dokonale som sa dokázal vžiť do pozície "šťastného" ženáča Petra, ktorého počas rodinnej idylky na jednom nitrianskom sídlisku nečakane prepadol utáraný povaľač, trefne stvárnený frontmanom Slížov Kukom. ()

Makky 

všetky recenzie používateľa

"Ale Peter, čo si to nepamätáš...?" Toto sú proste legendy. Humor a nadhľad chlapcov z Nitry bol v tomto prípade únosný a neprepálený a práve vďaka tomu pôsobí tento videoklip podobne sviežo ako pieseň. Čo sa vo väčšine prípadov nedá povedať. Navyše, Kukov retardovaný ksicht je nezameniteľný. Nikto nedokáže tak poblázniť ľudí ako títo pojašení chlapci. "Ne? Tak potom načo ti to tu hovorím, do psej matere?" ()

kaposlav 

všetky recenzie používateľa

Pri hodnotení hudobných klipov to tu užívatelia hodnotia rôzne, ale asi málokto komplexne a objektívne. Ak sa im páči pesnička a klip stojí za veľké hovno, tak pokojne dajú 4-5*. Tu mám pocit, že ani pesnička nie je nejaká úžasná hitovka a má to hodnotenie ako nejaký nesmrteľný hit s kvalitným klipom. Sorry, ale toto je podpriemerná pesnička a ešte horší klip. ()

Reklama

Reklama