Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ruth (Melanie Lynskey), deprimovaná zdravotní asistentka, se vrací z práce a nachází psí exkrementy na trávníku před svým domem, který byl vyloupen. Zloději odnesli stříbrné příbory a notebook. Ruth ztrácí víru v policii a trochu i v lidstvo jako takové. Začíná své vlastní vyšetřování a spojuje síly s nevyzpytatelným sousedem Tonym (Elijah Wood). Když lokalizují její ukradený notebook, sledují jeho signál do zásilkového skladu a to je dovede až ke skupince otrlých zločinců a nebezpečnému, bizarnímu podsvětí... (mac000)

(viac)

Videá (3)

Trailer

Recenzie (89)

misterz 

všetky recenzie používateľa

Asi každý už zažil ten pocit, keď sa nám zdá, že všetci okolo nás sa k sebe správajú ako zvieratá a vôbec nie ako ľudia. Tak do takého stavu sa dostala aj hlavná hrdinka. Do toho už stačí len jedno malé hovienko a krádež babičkinho striebra a zaujímavý vývoj udalostí nenechal dlho na seba čakať. Pritom Ruth ani nebola tak deprimovaná ako skôr že jej išlo len o elementárnu spravodlivosť, ktorá sa jej ale od polície nedostala. Potom už jej nezostalo nič iné len sa držať hesla - urob si sám!... Skrátka zaujímavý dej, plný akcie a zvláštneho, čierneho humoru, ktorý bol tvrdý ako storočná, usušená podrážka od topánok. A čo som vôbec nečakal je, že tam bude toľko krvi, hlavne ku koncu. Za také scénky by sa nemusel hanbiť žiaden brutálny akčný film alebo thriller. Veľmi milé prekvapenie. 80/100 ()

honajz2 

všetky recenzie používateľa

První půlka ještě ušla a pár dobrých scén v ní bylo, ale z té druhé nakonec byl jen nefunkční a celkem nudný pokus o absurdní komedii, který ztroskotal na slabém scénáři a nedostatečné kreativitě režiséra. Navíc se to celé tak nahodile vyvíjí, že tomu chybí nějaký tvar a že se to i přes všechny snahy zaujmout stává nezajímavým a lehce rutinním. Za mě je to teda ve výsledku lehčí podprůměr, ale těch pár scén v první polovině, funkční chemie mezi ústředním duem a slušné herecké výkony to u mě aspoň trochu zachránily. I když bohužel ne natolik, abych tu třetí hvězdičku přihodil... Lepší 2* ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Od úvodu sarkasticky vtipné. za vlasy svojskou podivnosťou pritiahnuté, no zato dostatočne odľahčené, aby divák pochopil, že tento film je určený predovšetkým pre okamih, kedy sa človeku ani omylom nechce premýšľať. Veľmi vydarená oddychovka, ktorá sa v poslednej tretine celkom slušne "rozhýbe"! Macon Blair vstúpil do filmovej brandže veľkou teniskou .. tak uvidíme, ako to pôjde ďalej. ()

luka4615 

všetky recenzie používateľa

Velmi oddechový snímek, který zaujme především svým pojetím a překvapivou svižností. I Don't Feel at Home in This World Anymore je až na pár zádrhelů slušně odsýpajícím filmem, který nepřestává bavit svou hravou bezprostředností a upřímným přístupem. Velké plus je i hlavní ústřední dvojice Melanie Lynskey a Elijah Wood, na jejichž skvělých hereckých výkonech celý film stojí i padá. Skvělá práce! ()

Forsberg11 

všetky recenzie používateľa

Bravó!! Obrovské prekvapenie a zaslúžený držiteľ veľkej ceny poroty na Sundance Film Festival. Priam až coenovsko-ritchieovský film, ktorý si potrpí na detailoch a skvele vypointovaných udalostiach. E. Woodovi táto rola sadla presne na mieru a na počudovanie ani Melanie Lynskey mi nevadila tak, ako inokedy. Prvých 10 minút môže byť pre niekoho trochu nevyrazných (aj keď podľa mňa boli OK), ale potom príbeh neberie obrátky a nezastaví sa až do samotného konca. Vyvrcholením je nečakaný krvavý masaker, za ktorý by sa nehanbil ani sám Tarantino. A za to má u mňa piatu hviezdu. Jednoznačne odporúčam. 90 %!! ()

Galéria (7)

Zaujímavosti (4)

  • Natáčalo sa od apríla 2016 v Portlande, štát Oregon. (chesterko)
  • Film mal svetovú premiéru na filmovom festivale Sundance 19. januára 2017. Celosvetovo bol predstavený na Netflixe 24. februára 2017. (chesterko)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené