Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Keď ju večer pred odchodom na exotickú dovolenku opustí priateľ, Emily Middletonová (Amy Schumerová) si rýchlo nájde náhradu - presvedčí svoju večne ustráchanú a opatrnú matku Lindu (Goldie Hawnová), aby zahodila obavy a do raja na zemi v Ekvádore vyrazila s ňou. Obe dámy už nemôžu byť odlišnejšie a čaká ich cesta plná hašterenia a sporov. Napriek tomu budú musieť prekonať všetky rozdiely a spojiť svoje sily, pretože už čoskoro sa ich dovolenka snov zvrtne na šialenú jazdu. Namiesto pohody na pláži a pitia kokteilov zažijú totiž poriadny adrenalín, keď ich unesú miestni mafiáni. Matka s dcérou namiesto šarvátok musia bojovať o holé životy a prekonávajú pritom mnohé ďalšie nástrahy, ktoré im osud - a tunajšia džungľa - postavili do cesty. (TV JOJ)

(viac)

Videá (4)

Trailer 3

Recenzie (94)

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Nenáročná „komédia“ s menším počtom ozajstne sympatických scén. Nie príliš sympatický výkon od A. Schumer. Po toľkých rokoch bolo dobré opäť vidieť G. Hawn, ktorá je vo skvelej forme a prakticky je najistejším pilierom filmu. Dúfajme, že jej od teraz budeme vidieť častejšie. Osobné hodnotenie: 64% (**) ()

Likan7 

všetky recenzie používateľa

Ztřeštěná, bláznivá komedie, kterou přežijete jen pokud vám nevadí humor Amy Schumer. Občas je to zábavný, občas přes čáru a občas se stydíte a říkáte si "pane bože". Já sice nejsem její fanda, ale přežít se to dá, na rozdíl od CGI záběrů. Proč proboha? Pokud nemám peníze, tak se na tyhle záběry vykašlu, nebudu pak všem k smíchu. Fanoušek Goldie Hawn taky nejsem, takže se bez mučení přiznám, že nejsem nejspíš cílovka, ale na úterní večer s přítelkyní dobrý. ()

Reklama

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Zozačiatku to vyzeralo ako fakt skvelá komédia, veď už samotná Amy Schumer bola dostatočnou predzvesťou toho, že to bude mať ten správny feeling. A až do chvíle, kým nedošlo k tomu únosu, tak to skutočne bolo nadpriemerné a zábavné. A potom úroveň skvelej komédie padla pod náporom hlúpeho akčného spádu. Aj keď je pravda, že aj naďalej si to udržalo ten zábavný štýl, na ktorom sa dalo často zasmiať, ale po dejovej stránke to už nebolo ani zďaleka také dobré ako na začiatku. Takže celá tá akčná zápletka bola z môjho pohľadu skôr na škodu ako na úžitok. ()

T2 odpad!

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $42miliónovTržby USA $45,852,178Tržby Celosvetovo $60,845,711▐ Tieto babské jazdy neskutočne zlé na jedno riadne udreté kopyto. Nehorázna otravnosť, len nechápem na čo to dookola točia tieto prachsprosté ako že komédie. /10%/ ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Som šokovaný sám zo seba, že film, kde sa objavila kreatúra Amy Schumer dokážem ohodnotiť štyrmi hviezdami. Ale ja si neviem pomôcť, ja som sa bavil. Vtipy boli prirodzené, na dej som sa ani nezameriaval. Účelom bolo zasmiať sa a to vyšlo veľmi dobre. Očakávajte jednoduchý, no nie celkom lacný humor. Nenechajte sa odradiť podpriemerným hodnotením na tejto databáze. ()

Galéria (20)

Zaujímavosti (3)

  • Film sa točil na Havaji. (dwdb)

Súvisiace novinky

Amy Schumer se bude cítit krásně

Amy Schumer se bude cítit krásně

04.06.2017

Americká komička Amy Schumer se úspěšně přesunula k filmu ve Vykolejené, s letošní Dámskou jízdou už ale tolik nezabodovala. Co chystá dál? Dlouho to vypadalo, že bude podrývat stereotypy v… (viac)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bolo zmenené