Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Kolegovia Petra Kraja z pražskej aj okresnej kriminálky pátrajú po brutálnom vrahovi, ktorý vraždí mäsiarskym náradím a svoje obete si vyberá z radov bezpečnostných zložiek. Vyšetrovanie ukazuje, že sa chystá z pomsty zabiť toľko ľudí, koľko rokov si odsedel vo väzení, a čas nemilosrdne beží. Zatknutím sa však vyčíňanie vraha nekončí. Kým si vidiek bezstarostne žije tradičnými oslavami fašiangov, vrahov šialený plán ráta ešte s jednou obeťou. Môže ju ešte niekto zachrániť, alebo je už neskoro? Koho čaká žiarivá budúcnosť a čia cesta sa skončí smrťou? Ako dopadne kriminalista Petr Kraj? Existuje dokonalá vražda? (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

pjotri

pjotri (hodnotenie, recenzie)

At mi nekdo vysvetli, PROC 2 hodinove dily na jeden pripad??? Pripady trivialni a je nutno je nam vysvetlovat pokazde 2 hodiny? Zkuste z kila mouky upect dva kvalitni kilove chleby. Nebo zkuste s autem, co ma spotrebu 5/100 pri rozumne rychlosti, ujet toutez rychlosti za 5 litru paliva 200 km. Nic z toho se vam nepodari. a pokud ano, pak na ukor kvality. Mizernej chleba a jizda rychlosti kolem 30 km/h, caste klouzani na neutral z kopcu atd. Proste jizda, ktera je vsechno jiny, nez rychla, bezstarostna a komfortni. A takhle "kvalitni" ten serial je. Zadny z dilu nema potencial na dve hodiny kvalitni zabavy a napeti. Tak proc 2 (!!!) hodiny, proboha???

pjotri

pjotri (hodnotenie, recenzie)

K celymu serialu, nikoliv k jednotlivym dilum: utahany, utahany, nehorazna nuda. Totalni nelogicnosti, napr. vecne zelene stromy. Dej umele naaaataaaahoooovaaanyyy idiotskymi rozhovory se psem, prochazkami se psem, resenim psi boudy atd. Nelogicnost v poslednim dile (jedna z mnoha) - na hrbitove, o kterem jsou policajti presvedceni, ze je tam zahrabana neschopna sefova, neni ANI JEDEN SLUZEBNI PES. Hlavne, ze prijede bagr. Uz nekdy po jejim zmizeni mi bylo jasny, ze to vyresi "komisar Egon". Pecka, asi se taky dam na psani scenaru. Je fuk, co napisu, vzdycky se najde nejaka debilni produkce, co to koupi.  Jinak obdivuju blbost a naivitu postavy, co hraje Fuitova. Policajtka, absolutne neovladajici sebeobranu, nechajici si sebrat pistoli. Ach jo, to teda bolelo. Docela se divim, ze se pri te sve neschopnosti dozila docela vysokyho veku. A uplne nakonec, pokus udusit ji ve vzdusne bedne.. To snad neeeee.... Doufam, ze pokracovani uz nebude.

Reklama

Reklama