Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Špecialisti vyšetrujú vraždu matky, ktorá sa vzorne starala o svojich dvoch maloletých synov. Jeden z nich, pätnásťročný Michal, je po ťažkom úraze na invalidnom vozíku. Matka bola zastrelená a Špecialisti najskôr podozrievajú jej suseda, s ktorým mala dlhotrvajúce spory, okrem iného aj vlastníka loveckých zbraní. Prípad je ale komplikovanejší ako sa na prvý pohľad mohlo zdať. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (3)

honajz 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Pardon jako, ale opajcnout námět z jiného seriálu - myslím tím Čvančarové Medúzu? To se fakt nestydíte? SPOILERY Celou dobu jsem doufal, že v tom nejedou ti mladí, a ono jo. Navíc policajti jsou na místě činu, dozví se o třetí flintě, ale místo toho, aby ji hned zrekvírovali a předali technikům, jedou pořádat výslechy k sobě do kanclů? A ta holka je debil, že vražednou zbraň schová pod postel? ()

mira007 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Když klesá sledovanost, filmové příručky radí nasadit, ušišlané děti, roztomilá zvířátka nebo nahatý holky. 138. dílu nepomohla přes jednu hvězdu nahá holka, stočtyřicátémunepomohlo roztomilé psisko a tady chlapec na vozejku taky nevykouzlil vyšší kvalitu. ()

Reklama

Galéria (1)

Reklama

Reklama