Reklama

Reklama

Dead Bait

všetky plagáty
Krátkometrážny / Horor / Komédia
Nórsko, 2016, 13 min

Hrajú:

Lars-Erik Lie

Obsahy(1)

Lisa je unavená po dlhej túre a chce sa schladiť v jazere. Z lesíka ju pozoruje starý rybár, ktorému sa zjavne páči. Vo chvíli, keď sa začne žena topiť, jej chce rybár pomôcť, lenže je očividne neskoro. Nahé telo mŕtvej ženy ho však stále láka. (Marceloo)

Recenzie (3)

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Osamelá žena je po dlhej túre unavená a chce sa schladiť v jazere. Z lesíka ju však pozoruje starý rybár, ktorý má na ňu chuť. Vo chvíli, keď sa začne topiť, jej chce rybár pomôcť, lenže už je zjavne neskoro. Nahé telo mŕtvej ženy ho však stále láka. - Mne osobne kombinácia hororu a komédie zo severu pripadá dosť netradičná, ale občas skvele zafunguje. To však nie je prípad tohto hororu. Téma je celkom zaujímavá a aj dej je celkom plynulý, ale amatérska krv a nie príliš pekná herečka v hlavnej úlohe, ktorá je taktiež po celý čas nahá, tomu velmi na kvalite nepridávajú. Určitý zápal tam však je, takže ak tvorcovia v budúcnosti zoženú viac prostriedkov alebo krajšiu herečku, bude sa na to pozerať ovela lepšie. ()

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

Během rybaření v Norsku na vás čeká spousta překvapení – to můžu potvrdit. Nicméně podobný zážitek jsem tam naštěstí nezažil. Děvče nebylo zrovna nejhorší (jak je napsáno v dřívějším komentáři)…Co se pointy týká, tak ničím extra výjimečná – teda až na tu nahotu – dojde i na uhryznutí péra – spousta umělé krve – a mohlo to však vypadat realističtěji, to je pravda. ()

Reklama

Reklama