Reklama

Reklama

The Girl Beneath

všetky plagáty
Krátkometrážny / Horor
Švédsko, 2015, 26 min

Obsahy(1)

Elliot príjme prácu strážnika v starom dome. Chlapík, ktorého strieda v službe, mu s úsmevom hovorí, aká je to jednoduchá práca. Avšak ihneď počas prvej noci Elliot zisťuje, že tajomné sídlo ukrýva trocha viac. Zlo schované v pivnici je pripravené na svoju novú obeť. (Marceloo)

Recenzie (4)

ricci.s 

všetky recenzie používateľa

Trojica mojich obľúbených severanov tentokrát odbočila od svojej štandardnej témy exploitation a zamerali sa na nočného strážnika, ktorého začne naháňať jedna záhrobná mrcha. Podarený kraťas. Je to viac veselé ako vyložene hororové, ale bavilo. Len by už bolo na čase, aby do nich niekto poriadne zainvestoval, pretože vo všetkých filmoch vidím neskutočný talent na masky a gore (Wither vedie), len ten rozpočet stále chýba. ()

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

No sice to není nic světoborného, ale jde vidět, že se naše trojice zlepšuje každým dalším kouskem, který natočí. Tentokrát však musím ocenit, že se jim atmosféra skutečně povedla a vyvarovali se zbytečným a hlavně do očí bijícím nesmyslům – což jim zatím moc nešlo. Určitě jsem tento kousek neviděl naposledy. No a co se našeho hrdiny týče, práce hlídače není žádný med – ne každou šichtu totiž prochrápeš, prožereš a pročumíš do monitoru… ()

Reklama

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Muž príde do novej práce. Rozhodol sa robiť strážnika, čo znie ako jednoduchá úloha a aj jeho nový kolega mu povie, že táto práca je niekedy až príliš jednoduchá. Hneď počas prvej noci zisťuje, že napriek tomu, že mu jeho kolega všetko ukázal, sa tu skrýva ešte niečo viac. Temné tajomstvo skrývajúce sa v pivnici je pripravené na svoju novú obeť. - Na to, že to malo rozpočet okolo 1000 dolárov, je to znesitelné. Tvorcovia sú už pre hororových fanúšikov s rozšíreným rozhladom známymi menami a je pekné, že sa nehanbia ukázať amatérsky projekt zo svojich začiatov. Ich rukopis je zretelný hlavne na použitom filtri, s ktorým sa prezentovali aj u ich minuloročného hororu We Are Monsters. Je to celkom dlhé a v niektorých častiach nezáživné, ale keďže od natočenia tohto ubehlo už päť rokov a páni medzitým natočili už tri celovečerné horory, dávam im pozitívne hodnotenie. + herec z We Are Monsters ()

Forsberg11 

všetky recenzie používateľa

Jeden veľmi naivný nočný strážnik a jedno nemilé prekvapenie ukryté, ako inak, v pivnici. Nič extra od toho nečakajte, je to neoriginlne a plné klišé až po strop. Ale tú atmosféru Švédi jednoducho vedia. Hlavne v prvých desiatich minútach je to krásne mrazivý, ba až hororový zážitok. Potom už skôr taká menšia paródia. Ale pobavilo. 60 %! ()

Zaujímavosti (1)

  • Tvorcovia plánovali natočený materiál použiť v celovečernom filme, lenže po štyroch rokoch sa rozhodli radšej pre krátkometrážnu podobu. (Marceloo)

Reklama

Reklama