Reklama

Reklama

Recenzie (22)

Composter 

všetky recenzie používateľa

To nejlepší od Russe! Cesta pomsty zhrzených cecků, kterým se od chlípných pyjů dostalo příšerného příkoří! Ani Adolf Hitler nezůstal ušetřen :)) Tento kousek jsem viděl již mnohokrát a vždy mě okouzlí. UP! je na vrcholu svého žánru - 70´ rulezz! Mimochodem výborná vizualizace na jakoukoliv párty :D. ()

Reklama

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

No tak fajn, máme tu ďalší z rady pornografických filmov a v kombinácií s komediálnymi prvkami, čo mňa vždy poteší. Avšak môžem konštatovať, že nech som sa snažil ako chcel, nedokázal ma prinútiť k smiechu jediný "vtip". Skôr som mal často nepekný pocit trápnosti. Čo sa "porna" týka, tiež žiadna sláva, žiadna pamätná scéna, žiadny pohyb vo vašich nohaviciach a tak sa pýtam sám seba pri plynúcich záverečných titulkoch, že čo bolo motiváciou natočiť tento film, keď neobsahoval ani dobré hlášky, ani kvalitné dráždivé scény? Jednu hviezdičku dávam za ozaj obrovské obdarené "pľúca" hlavnej protagonistky, to nebýva zvykom, avšak na túto snímku si nespomeniete už nikdy. ()

Arkanoid 

všetky recenzie používateľa

Víta nás nahá rozprávačka na strome. Už pri úvodných titulkoch sme svedkami sexuálnych scén. Máme tu angličtinu, španielčinu a nemčinu v BDSM komnatách nejakého hradu. Jednotlivé orgazmické scény sú aspoň spočiatku zostrihané tak, aby sedeli s hudbou či nadväzovali vrcholmi medzi sebou, bohužiaľ, napriek vystupňovaným sexuálnym scénam je ich komediálnosť niekedy priveľmi primitívna, dráme, ako znásilneniu a vražde naopak chýbajú dramatické momenty, ako psychické ovplyvnenie či záležanie diváka na postave. Až po prvej polhodine ma to začala viac baviť vďaka fajke v aute, kde sa vystupňovalo odtrhnutie podrážok, klebetiaci chlapi a zahanbení pocit šerifa po. Do baru vstúpi drevorubač, sekeru oprie o bar a kamera si vychutnáva jeho mohutný chrbát. Čo nám týmto komediálnym zobrazením Russ Meyer vraví? Dozvieme sa až tesne pred záverom. V bare panuje sexuálny harassment chlapa, čo predtým za peniaze uspokojoval Dolfíka. Bohužiaľ vo filme prevláda viac šialenosti ako skutočného humoru a jednotlivé scény sú nevyrovnané. ()

Flipnic 

všetky recenzie používateľa

Tohle je prostě grandiozní a excelentní!! Meyerovi se vyloženě povedla ztřeštěná taškařice, kde hlavní roli hrajou kozy, kozy a kozy, nahý ženský a spousta sexu ... Až sem si chvílemi říkal, že je v tom filmu snad až přesexováno, ale budiž. Ty vtipný věci, který se na vás sypou jsou jedním velkým "WTF" masakrem, kdy se nestačíte smát tomu co vidíte a co slyšíte (je třeba umět anglicky). Navíc brutální a obrovský orgasmy, šílenej příběh, karate a judo souboje, celý to jede fakt rychle a než vám dojde jeden vtípek, příjdou dva další ... Hitler a jeho sexuální deviantní praktiky je naprostej masakr, to prostě nemá obdoby .. ale celý je to povedený a hezký, milý, holky nádherný, bobři upravení ... no vkusné, milé a hlavně vtipné!! :-))) ()

Galéria (10)

Reklama

Reklama