Reklama

Reklama

Pauza na čurání

(festivalový názov)
  • Holandsko Arrêt Pipi
Krátkometrážny / Horor
Holandsko, 2015, 5 min

Obsahy(1)

Mladý zamilovaný pár sa po dlhej ceste zastaví na odpočívadle. Potrebujú použiť toaletu, ktorú upratuje stará mrzutá upratovačka. Požiadajú ju o toaletný papier, pretože sa v kabínkach očividne žiaden nenachádza, lenže to, čo dostanú, je jasnou cestou do hrobu. (Marceloo)

Recenzie (3)

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Mladý zamilovaný pár sa po dlhej únavnej ceste zastaví na odpočívadle. Potrebujú použiť toaletu, ktorú upratuje stará mrzutá upratovačka. Požiadajú ju o toaletný papier, pretože sa v kabínkach očividne žiaden nenachádza, lenže to, čo dostanú, je jasnou cestou do hrobu. - S horormi z Holandska nemám vela skúseností, ale Arrêt Pipi je už druhým tohtoročným projektom z tejto krajiny, ktorý sa mi velmi páčil. Atmosférických päť minút na osamelej toalete so solídnym technickým spracovaním. Masky záporákov vyzerajú velmi dobre a gore reálne, takže pre mňa opäť velká spokojnosť s hororovým projektom z Holandska. Odporúčam venovať tomuto tých päť minút, pretože tento krátkometrážny horor by tu nemal zostať zabudnutý a bez hodnotení. ()

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

Jo na špinavých záchodcích (ať už veřejných, u benzínových pump nebo odpočívadlech) je možné zažít ledasco. To jistě poznal už nejeden z vás buď na vlastní kůži, nebo to alespoň viděl v nějakém tom filmu. Štěstím je, když tam chybí jen toaleťák, ale mnohdy tam číhá nějaký ten úchylák, vrah nebo ohyzdná hajzbába…Naše dvojice má tu smůlu, že natrefí na všechny najednou…Red or Blue…? ()

Reklama

Reklama