Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Iba jediný muž dokáže zastaviť teroristov, ktorí chcú vyhodiť do vzduchu hokejový štadión natrieskaný divákmi počas finálového zápasu o Stanley Cup.
Otcovi sa počas finále hokejovej súťaže o Stanley Cup stratí malá dcéra. Spolu s ďalšími rukojemníkmi ju odvliekli teroristi, ktorí podmínovali štadión a žiadajú miliardu dolárov, inak exploduje celá hokejová hala aj s divákmi, a to ešte pred ukončením zápasu. Jedine požiarnik Jean-Claude Van Damme má plán, ako zachráni dcéru, zabráni ničivej explózii a to všetko stihne ešte do záverečného hvizdu zápasu.
Dejiskom dramatického príbehu je vypredaný zimný štadión, na ktorom sa má odohrať finálový zápas hokejovej súťaže o Stanley Cup medzi mužstvami Pittsburgh Penguins a chicagským tímom Black Hawks. Na hokejovom stretnutí sa okrem niekoľkých desiatok tisícov divákov zúčastní aj viceprezident USA so starostom. Štadión obsadí komando teroristov vedené Joshuom Fossom a čaká na doručenie obrovského výkupného. Všetko je dokonale pripravené - celý štadión je podmínovaný, spojenie prerušené, rukojemníci uväznení... Na scéne sa však objaví požiarny technik Darren McCord. Pred rokmi sa ťažko zranil, keď z horiaceho domu márne zachraňoval malé dievčatko. Vzdal sa miesta v zbore a prijal prácu obyčajného požiarneho technika, čo ťažko nesie hlavne jeho syn Tyler. Teroristi by jednoznačne vyhrali, keby jeden z nich nespravil chybu - ako jedného z rukojemníkov odtiahol do viceprezidentovej lóže aj Darrenovu malú dcérku Emily, ktorú otec vzal na zápas aj so synom Tylerom. A Darren sa veľmi nahnevá. Má plán, ako zachráni dcéru, zabráni ničivej explózii a to všetko stihne ešte do záverečného hvizdu zápasu. (TV JOJ)

(viac)

Soundtracky

Sudden Death

Sudden Death

Original Motion Picture Soundtrack


Vydal: Varese Sarabande

Rok: 1995

Krajina: USA

Minutáž: 30:16

Tracklist
1. Main Title / Kitchen Fight John Debney 05:31
2. Finding The Bombs John Debney 02:29
3. Seeing Tyler John Debney 00:59
4. Locker Room Chase John Debney 02:28
5. Choppers / Scaling The Dome John Debney 04:01
6. Race Against The Clock / The Abduction John Debney 06:36
7. Countdown John Debney 00:44
8. Rooftop Battle John Debney 05:26
9. Chopper Explodes / Resolution John Debney 02:02

Reklama

Reklama