Reklama

Reklama

Keď je do miestnej nemocnice privezený záhadný cudzinec na pokraji smrti, vypočúvanie FBI odhalí medzinárodný plán pomsty. (TV Markíza)

Diskusia

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnotenie, recenzie)

No já takhle namakanou prdel nemám i když Žán už jí bude mít pěkně vysušenou z toho fetu :)

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnotenie, recenzie)

Wacoslav1

vítej do klubu, nicméně Lacike nemůže být můj mulťák, moje slovenština stojí za zlomené hrábě............a navíc Lacike má děsný vkus na oblečení, viděl si ty jeho trička, sou tááák vytahaný 

na príspevok reagoval Lacike

Castrator

Castrator (hodnotenie, recenzie)

Yoshitsune

Jo, Wacoslav1 je něčí mult a aby to vypadalo dokonale, hraje na to, že má Wacoslav1 několik stejně postiženejch multů. Cival by ani nemusel moc hrát...

na príspevok reagoval Lacike

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnotenie, recenzie)

Lacike

To si děláš srandu, ne? MCBain a dobrej dabing? To myslíš tu sračku, kde Petr Oliva dabuje hlavního hrdinu a pak i roli drogovýho barona? Kde má celej ten dabing asi jen pět hlasů a namakanýho badass negra Steva Jamese mluví teplej hlas Henryho Blakea z MASHe?:)

na príspevok reagoval Lacike

Lacike

Lacike (hodnotenie, recenzie)

vegetol.mp , mzss1

Dostal som presne to, co som cakal. Strasne podfinancovany film. Nie som sklamany. Som smutny z toho v akych podmienkach Van Damme a spol. ktory sa este snazia musia tocit.

Game of Death vyzera oproti tomuto ako velkofilm.

Nieco taketo natacaju amateri na youtube. Pobehuju s replikami zbrani po lese alebo opustenych budovach a predstieraju, ze po sebe strielaju. Tu to akurat predstiera niekolko znamejsich xichtov.

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnotenie, recenzie)

Lacike

Já to proskákal a připomnělo mi to, jak už jsem tu psal, Game of Death se Snipesem. Ale co mi z toho kousku co jsem viděl přišlo, že VanDammův syn tady vypadal snesitelně.

na príspevok reagoval mzss1, Lacike

Lacike

Lacike (hodnotenie, recenzie)

vegetol.mp

Na tomto type filmov je dobre, ze sa daju pozriet za kratsiu dobu ako je ich stopaz.

Som zvedavy, co na to povies ty. Na jednej strane to je interierovy film, takze tentokrat nebudes môct vyzdvihnut lokacie, ale je to dobre vymyslene, aby doslova s nulovymi nakladmi natocili nejaky film. Bohuzial napriek evidentnej snahe zucastnenych mne uz nestaci iba snaha. Ked raz nie su prachy, tak nech nic netocia, alebo natocia arenovku odohravajucu sa v jednej miestnosti. Natocili akcny film v ktorom neustale pobehuju v jednej budove, sem tam niekto po niekom vystreli s CGI efektami a vrcholom je par bitiek s kadenciou strihu vyssou ako su udery. Bonbonikom je pointa v style Usual Suspects, ktoru som cakal po par minutach, ale aj tak ma rozosmiala. :))

Proste tuctova epizoda Ordinacie v ruzovej zahrade alebo podobnej nekonecnej telenovely, ktore sa u nas tocia, vyzera vypravnejsie ako toto.

na príspevok reagoval vegetol.mp, mzss1

mzss1

mzss1 (hodnotenie, recenzie)

Kurva, staženo ! Těším se jak svina! Při nejhorším dám spokojené 3* když to bude hodně amatérské, musí to klapnout ! :)))

Reklama

Reklama