Reklama

Reklama

Náčelník

  • Slovensko Alfa (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Epické dobrodružstvo sa odohráva počas poslednej doby ľadovej pred 20 000 rokmi. Po nevydarenom love ostáva mladý bojovník zranený, opustený vlastným kmeňom a ponechaný napospas divočine. Cestu mu skríži vlk, taktiež opustený svojou svorkou. Z odvekých nepriateľov sa zrazu musia stať spojenci. Iba tak totiž dokážu v krutej a drsnej divočine prežiť a nájsť cestu domov pred príchodom neľútostnej zimy. (Itafilm)

(viac)

Videá (6)

Trailer 1

Recenzie (361)

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Príjemný film, keď chcete vypnúť mozog. Lenže pri podobnej survival historickej dráme nechcete vypínať mozog, ale predovšetkým zapájať všetky emócie. A to sa darí iba sčasti. Digitálny look je jednoznačne na škodu, bohvie prečo sa tvorcovia nesnažili urobiť film špinavejším. No vlastne je to jednoduché, chceli teenagerov ohúriť krásnou hviezdnou oblohou, polárnou žiarou a nerealisticky pôsobiacimi zvieratami. Okrem Alfy, tá je veľmi milá. No a v realite dávnej minulosti by náš chlapec zomrel do niekoľko dní a ak nie, tak by mu, predpokladám, narástla dlhšia mustáž. ()

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Fajn prechádzka prírodou, zimou, snehom, blatom, vetrom, slnkom, vodou, dažďom, ale to je asi tak všetko. S traileru som mal pocit, že dostaneme trošku skromnejšiu verziu Emmerichovho 10,000 BC a nebol som ďaleko, iba som neratal s tým, že dostaneme úplne vykastrovanú verziu a v podstate len prechádzku, ktorá nám ukáže ako sa s kamarátiť s vlkmi. Na druhu stranu, je to dosť krátke, dobre to plynie a dobre sa na to pozerá, čiže šancu tomu môžte dať. 70% - 3* ()

Reklama

T2 

všetky recenzie používateľa

Rozpočet $51miliónovTržby USA $35,857,181 Tržby Celosvetovo $98,203,196Tržby za predaj Blu-ray v USA $1,522,944Tržby za predaj DVD v USA $3,330,184║ Skoro tak neškodné ako Emmerichovo 10.000 BC. Dejovo úplné priamočiare, skoro rodinný film bez väčších nárokov. Triky občas zbytočne bijú do očí. Herecky dosť vedľa, zlý výber. /50%/ ()

dom156 

všetky recenzie používateľa

Tenhle film vypadá dobře ve světle shlédnutého traileru. Bohužel jako celek dostanete velmi průměrné dílko bez aspirace na cokoliv lepšího. Prvních 15 minut je úplně mimo, poté aspoň nějaká potrava pro mozek se přeci jen ukáže. Velmi vtipné je vidět lidi v době ledové oblečené do bund s kapucemi. Průměr..a průměr. ()

JohnMiller 

všetky recenzie používateľa

Ide síce o veľmi jednoduché a prázdne (rozumej čisto remeselné) filmové dielo, no tým, že téma doby ľadovej a obdobie desať tisícov rokov pred našim letopočtom nie je ešte v kinematografii obkukané, pozeralo sa na to celkom vďačne. Ani konkurovať táto snímka nemá s kým, na nič obstojného si nedokážem momentálne spomenúť. Takže sledovať niečo čo sa podobá na moju celkom obľúbenú pc hru (Far cry: Primal) nebolo najhoršie. Inak je to však dosť nereálne, takmer fantasy o tom, ako začal človek krotiť zvieratá. Vedel by som si predstaviť, že by išlo o chladnú drámu, vážnu, krutú na nič sa nehrajúcu. To by bolo niečo. Takto je to film iba na jedno pozretie, bodka. ()

Galéria (40)

Zaujímavosti (11)

  • Pro film byli zabiti čtyři bizoni. Jejich zuby byly pak humánně odesílány zaměstnanci z Longview Beef Jerky. (Delock)
  • Film byl také natočen v Provinčním parku dinosaurů poblíž Patricie Alberty. (Delock)
  • Název filmu se objeví až na konci filmu. (Duoscop)

Súvisiace novinky

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

TOP 2018 dle TOP uživatelů ČSFD.cz

29.12.2018

Nejoblíbenější uživatelé ČSFD.cz tradičně sestavili trojku nej filmů a seriálů, uvedených do distribuce nebo na filmových festivalech v uplynulém roce. S pěti hlasy jednoznačně vyhrávají mezi filmy… (viac)

Reklama

Reklama