Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ostýchavá a precitlivená Patience Philips (Halle Berryová) je ženou, ktorá sa asi nikdy neprestane ospravedlňovať za to, že sa vôbec narodila. Pracuje ako návrhárka pre Hedare Beauty, gigantickú kozmetickú spoločnosť, prichádzajúcu na trh s revolučným výrobkom proti starnutiu. Keď Patience náhodou objaví  zlovestné tajomstvo svojho zamestnávateľa, náhle sa ocitne uprostred ohromného sprisahania, ktoré jej navždy zmení život. Osudovým zvratom sa premení na ženu, vládnucu mačacou silou, rýchlosťou a bystrými zmyslami. Vďaka novo vzniknutým schopnostiam a mačacej intuícii sa Patience stane Mačacou ženou, balansujúcou na tenkej hranici medzi dobrom a zlom. Ako správna divoká šelma je nebezpečná, úskočná a neskrotná. Jej nový život, v ktorom o dobrodružstvo nie je núdza, sa  skomplikuje začínajúcim sa vzťahom s Tomom Lonom, policajtom, ktorý sa do nej zamiloval... (TV Markíza)

(viac)

Ocenenia

  • víťazstvo
  • nominácie

Súvisiace novinky

Jennifer Garner je zpátky jako Electra

Jennifer Garner je zpátky jako Electra

08.07.2023

Nestačily vám multiverzní hrátky ve snímcích Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství a Flash? Pak se nemusíte obávat, Hollywood v tomhle směru rozhodně nehodlá zatím ubírat a tak nás už brzy čeká… (viac)

Blondýnka vede nominace na Zlaté maliny

Blondýnka vede nominace na Zlaté maliny

23.01.2023

Každý rok se v předvečer velkého finále oscarové sezóny sejdou v Los Angeles členové nadace Zlatá malina, aby „ocenili“ ty nejhorší filmy uplynulého roku. Hlasování o tyto ceny se účastní zhruba 700… (viac)

Našla se Captain Marvel?

Našla se Captain Marvel?

03.06.2016

Dámské superhrdinské sólovky mají dost špatnou bilanci. Supergirl si nikdo nepamatuje a Catwoman a Elektru by většina lidí nejraději zapomněla, takže tu je ohromný prostor pro zlepšení. Už v červnu… (viac)

Halle Berry je k sežrání... žraloky

Halle Berry je k sežrání... žraloky

10.09.2009

Vzpomínáte na doby, kdy platila za největší sexbombu a herecký talent oscarových parametrů? Pak přišla jedna Catwoman a dnes už si na Halle vzpomenou snad jen fanoušci trilogie X-Men. Halle chystá… (viac)

Reklama

Reklama