Reklama

Reklama

Creep 2

Trailer

Obsahy(1)

Ambiciózna filmárka Sara (Desiree Akhavan) sa snaží uspieť so svojou videoshow, v ktorej stretáva rôzne osoby, ktoré pridali na internet zvláštne inzeráty. Pre poslednú epizódu si vyberie lákavý inzerát, ktorý jej zaručí zárobok tisíc dolárov za deň nakrúcania. Keď spozná Aarona (Mark Duplass), ktorý sa jej zdôverí, že je sériovým vrahom a zabil už 39 osôb, samozrejme mu neverí. Čím viac času ale s ním trávi, tým viac má pocit, že to nemusí byť len posledná epizóda jej seriálu, ale i jej života. (Marceloo)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (40)

P1tr 

všetky recenzie používateľa

Druhý Creep je stále kvalitní a svěží filmařinou, která v rámci žánru funguje dobře a oplývá originalitou, ale v rámci samotné série se nelze ubránit dojmu, že jakmile je tajemství a nejistota vývoje osudu protagonisty z jedničky odhalena, ztrácí příběh lehce na atraktivitě a tajemnu. Dvojku lze tak brát jako rozšířenou studii Creepova charakteru, která nabízí vlastní a nová tajemství, která jsou bezpochyby zajímavá, přesto se ale nelze zbavit dojmu, že jednička fungovala o něco lépe. Stále jde o velice kvalitní filmařinu, která strká konkurenci do kapsy, ovšem díky vysoce nastavené laťce předchůdce musím hodnotit o něco mírněji. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Jednotka na mňa svojho času zapôsobila. Len som nechápal, prečo o nej všetci hovoria ako o čiernej komédii, keď to bol mrazivý psychotriler so stalkerskými motívmi a drsným koncom. Malo to viacero chýb, súvisiacich s logikou a nesmrteľnosťou ústredného psychopata, ale celkovo som bol spokojný. Takže na dvojku som sa tešil. No vytriezvenie prišlo veľmi rýchlo. Ústredný psychopat je v dvojke totálne WTF komická postavička, nový hlavný hrdina v ženskom podaní je nesympatický od prvej chvíle (to sú niektorí ľudia naozaj takí neschopní, že vidia jediný zmysel žitia v dávaní vecí na net a nevedia si predstaviť, že by žili inak?), film nie je vôbec atmosférický, strašidelný a ani mrazivý. Zato je absurdný, obskúrny a, nuž, wtf (to s penisom a F.F. Coppolaom radšej ani komentovať nebudem). Zlý sen. Byť na mieste Marka Duplassa, na najbližších pár rokov sa pre istotu zahrabem pod čiernu zem, nech si zo mňa ľudia nerobia srandu. Prekvapuje ma takýto prepad kvalít, nakoľko dvojku režíroval rovnaký týpek. ()

Reklama

Morholt 

všetky recenzie používateľa

Jednička na mě udělala takový dojem, že jsem na ní zapomněl hned po závěrečných titulcích, takže do dvojky jsem šel vlastně nepolíben, což byla do určité míry výhoda. Ale zase ne taková. V tomto případě mě ani tak neotravoval formát FF, který by to, co by stálo za vidění, úspěšně devalvoval díky roztřesené kameře. Ono se tady totiž nic důležitého nedělo. Celou dobu se tu vlastně jen žvanilo a to, že je jedna z hlavních postav sériovým vrahem, se ukázalo vlastně jen na začátku a na konci. Na druhou stranu to díky Duplassovi nebylo tak nesnesitelné, jak by se dalo čekat, ale i tak mi stále zůstává záhadou, proč podobný film vůbec spatřil světlo světa. 25% ()

pornogrind 

všetky recenzie používateľa

Po pro mě né moc vydařeným prvním díle jsem dal šanci i pokračování. A ačkoliv nejde o nic originálního a vše už bylo lépe natočeno třeba ve filmu Man Bites Dog(1992) i tak jsem se celkem bavil. Ačkoliv se to častokrát nestává tak v tomhle případě pokračování předčilo první díl. Alespoň za mě. Pakliže by se někdo chtěl do Creep 2 pustit je ale nutný vidět i první díl. Na závěr jen dodám, že oba filmy jsou točeny FF formou nebo chcete-li formou video dokumentu. Ale žádnej strach. Je to v pohodě koukatelný žádná extra roztřesená kamera se nekoná. ()

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Nechápem aký malo zmysel natočiť pokračovanie už tak nudnej jednotky, no a už vôbec nechápem seba, že som si to vôbec pustil. Na moju obhajobu, žiadostivo som túžil zistiť, či "Patrick Kack-Brice" prekročil svoj tieň pod-priemernosti, čo sa aj potvrdilo. Ďalším faktorom, ktorý hovorí v môj prospech, bola obrovská nuda, no a to niekedy stačí, aby človek siahol aj na takéto "nič" ... ()

Galéria (16)

Zaujímavosti (3)

  • Vyobrazeným hradem u kulečníkového stolu je německý hrad Neuschwanstein. (MeanWhile)
  • Většina scén je pouze improvizací. (MeanWhile)

Reklama

Reklama