Reklama

Reklama

Udri ju, je to Francúzka!

  • Česko Uhoď ji, je to Francouzka! (viac)
Trailer 2

Obsahy(1)

Starla Gradyová je pekné dievča a najobľúbenejšia žiačka školy v malom texaskom mestečku. Jej veľkým snom je stať sa televíznou moderátorkou. Aby uspela v súťaži krásy, súhlasí s návrhom ubytovať u seba hosťujúcu študentku z Francúzska. Genevieve LePlouffová sa spočiatku zdá byť tichá a hanblivá puťka, ale Starla má odrazu samé problémy - príde o miesto roztlieskavačky, dostáva zlé známky a stratí aj svojho chlapca. Naopak, Genevieve sa votrie do priazne jej  rodičov a v škole sa stane populárnou a obdivovanou hviezdou. Starla začne mať podozrenie, že Genevieve ju svojimi intrigami pripravila o miesto na výslní. A naozaj, Genevieve premyslene získava náklonnosť Starliných rodičov, priateľov i jej priateľa, a zrazu ruinuje celý jej život. Starla sa rozhodne sokyni nachystať nemilosrdnú pomstu. Genevieve však presne na to čaká! (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

Vily

Vily (hodnotenie, recenzie)

no ja nevim co proti tomuto filmu mate sice byl trochu americky plytky (takova malomestacka omezenost) ale jinak byl celkem mily a podstatne lepsi nnez mnohe jine americke crazykomedie. Navic od mnohych radobyrealisticky tvaricich se filmu tady bylo kazdemu od zacatku jasne ze je to pohadka a podle me musi byt jako pohadka hodnocen. A tak se nebojim hodnotit ctyrmi hvezdickami.

 (hodnotenie, recenzie)

To sou věci. Je to film (ne, tomu se film řikat fakt nedá) určenej snad pro 12ti letý holky, ale ty by se na to taky nekoukaly. Jediný plus sou celkem pěkný holky. To je asi fšechno.

Reklama

Reklama